Σπορ

Π. Φασούλας: «Όταν σε βρίζουν στο γήπεδο νιώθεις σημαντικός» (vid)

«Είναι μια χαρά να σε βρίζουν» τόνισε ο Παναγιώτης Φασούλας

Π. Φασούλας: «Όταν σε βρίζουν στο γήπεδο νιώθεις σημαντικός» (vid)
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Στην επιτυχημένη καριέρα του και την έπαρση που τον διακατείχε εξαιτίας των κατορθωμάτων του αναφέρθηκε ο πρώην μπασκετμπολίστας Παναγιώτης Φασούλας σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε.

Ειδικότερα, ο Παναγιώτης Φασούλας σημείωσε χαρακτηριστικά στο Στούντιο 4 πως «αλίμονο αν δεν αισθανόσουν κάποιος όταν 15.000 άνθρωποι φωνάζουν το όνομα σου στο γήπεδο! Βεβαίως και αισθάνεσαι, ενώ αισθάνεσαι ακόμα καλύτερα όταν είσαι εκτός έδρας και σε βρίζουν 15.000 άνθρωποι. Λες, «είμαι ακόμα πιο σημαντικός για αυτούς». Είναι μια χαρά να σε βρίζουν. Φαντάζεται κανείς ότι ένας παίκτης που κάνει πρωταθλητισμό στο ποδόσφαιρο ή το μπάσκετ επηρεάζεται πραγματικά άμα του βρίσουν τη μάνα; Σοβαρολογούμε; Η μάνα μου η συγχωρεμένη είχε πάντα άγχος αν θα ακούσει μπινελίκια ως μάνα στο γήπεδο γιατί, αν δεν άκουγε, δεν έπαιζα καλά».

«Υπάρχει άνθρωπος που να μην την ψωνίζει; Σοβαρά μιλάμε τώρα; Όλοι μας την ψωνίσαμε. Δεν ξέρω πως προσγειώνεσαι, εμείς είμαστε ψωνισμένοι από 17 χρονών. Οπότε δεν θυμάμαι τον εαυτό μου μη ψωνισμένο, αν θεωρείται ψώνιο. Που να θυμάμαι αν άλλαξα, είναι 40 χρόνια πριν που ξεκίνησα. Δεν θεωρούμε ότι είμαστε πιο όμορφοι ή καλύτεροι άνθρωποι, αλλά έχω κάνει κάτι το οποίο είναι σημαντικό στη ζωή μου» συμπλήρωσε ο Παναγιώτης Φασούλας στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

Δείτε επίσης