Σπορ

Λάρκιν: Δεν θα αντάλλαζα όσα έζησα με την Εφές με max συμβόλαιο στο ΝΒΑ

«Είμαι πολύ χαρούμενος με όσα έχω πετύχει στην καριέρα μου» τόνισε ο Αμερικανός γκαρντ

Λάρκιν: Δεν θα αντάλλαζα όσα έζησα με την Εφές με max συμβόλαιο στο ΝΒΑ
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Ευτυχισμένος με όσα έχει ζήσει με την Εφές δήλωσε ο Σέιν Λάρκιν.

Ο Αμερικανός γκαρντ άφησε να εννοηθεί πως αποτελεί προτεραιότητα για τον ίδιο η επιστροφή στο ΝΒΑ, μετά την κατάκτηση της δεύτερης συνεχούς Ευρωλίγκας.

«Είμαι πολύ χαρούμενος με όσα έχω πετύχει στην καριέρα μου. Δεν θα μπορούσα να έχω γράψει καλύτερη ιστορία για τον εαυτό μου. Δεν ήξερα πολλά για το ευρωπαϊκό μπάσκετ μεγαλώνοντας, αλλά βλέποντας το πάθος και την ατμόσφαιρα εδώ, αλλά και όσα έχω πετύχει, δεν θα τα αντάλλαζα με τίποτα. Ακόμη και με το να πήγαινα στο ΝΒΑ και να υπέγραφα max συμβόλαιο. Προτιμώ να παίζω με πάθος μπροστά σε αυτό το κοινό. Δεν ξέρω τι με περιμένει στο μέλλον. Ο πρώτος μου στόχος είναι να είμαι ευτυχισμένος. Έχουμε πετύχει κάτι σπουδαίο εδώ, ξέρω πως πολλοί παίκτες μένουν ελεύθεροι, αλλά δεν είναι ώρα να σκεφτούμε την επόμενη μέρα τώρα», τόνισε.

Όσο για τον MVP Βασίλιε Μίτσιτς και το αν θα φύγει εκείνος για το ΝΒΑ; «Ο Βάσα είναι σαν αδερφός μου. Από τους καλύτερους συμπαίκτες που είχα, μαζί με τον Καρμέλο και τον Νοβίτσκι. Αν ο ίδιος θέλει να πάει στο ΝΒΑ, θα πάει και θα το αξίζει. Η απόφαση ανήκει στον ίδιο. Φυσικά θα ήθελα να παίξω και πάλι μαζί του. Όμως έχει καταφέρει τόσα τα τελευταία χρόνια και δικαιούται-εφόσον το επιθυμεί-να δοκιμάσει την τύχη του στο ΝΒΑ. Όπως και αν θέλει να μείνει στην Εφές και να διεκδικήσει κι άλλους τίτλους. Όλα εξαρτώνται από τις δικές του προθέσεις», απάντησε.

Δείτε επίσης