Σπορ

Λουτσέσκου: Χάσαμε τον τελικό από ένα πέναλτι... εφεύρεση

Απασφάλισε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: Χάσαμε τον τελικό από ένα πέναλτι... εφεύρεση
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Τα παράπονά του για τη διαιτησία στον τελικό του Κυπέλλου εξέφρασε ο Ραζβάν Λουτσέσκου μιλώντας σε ρουμανική ιστοσελίδα.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ειδικά στο πέναλτι που έκρινε και το αποτέλεσμα του ματς χαρακτηρίζοντάς το «εφεύρεση».

«Είναι αλήθεια για όσους είμαστε στον ΠΑΟΚ είναι μια απογοητευτική στιγμή γιατί ένας τελικός που χάνεται από ένα πέναλτι που… εφευρέθηκε σου αφήνει κάτι, κάποια απογοήτευση, αλλά προχωράμε μπροστά», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του και συνέχισε σχολιάζοντας την εφετινή σεζόν των 59 αγώνων για την ομάδα του.

«Σκληρή, περίπλοκη, όμορφη, πολύ απαιτητική. Αποκτήσαμε πολύ μεγάλη εμπειρία, αλλά με την ικανοποίηση μιας δύσκολης δουλειάς. Λυπάμαι που δεν κέρδισα αυτόν τον τελικό. Θα ήταν μια συγκλονιστική χρονιά, αλλά οι ήττες είναι μέρος του ποδοσφαίρου και θεωρώ ότι οι πραγματικά δυνατοί είναι αυτοί που χάνουν αγώνες και το ξεπερνούν. Όταν χάνεις πρέπει να έχεις τη δύναμη να ξυπνήσεις την επόμενη μέρα, να σηκώσεις κεφάλι και να προχωρήσεις».

Τέλος δέχθηκε ερώτηση για το εφετινό πρωτάθλημα της Ρουμανίας.

«Δεν παρακολούθησα καθόλου το πρωτάθλημα της Ρουμανίας. Αν με ρωτάς για το ρουμανικό ποδόσφαιρο, δεν έχω να σου πω τίποτα γιατί παίζαμε κάθε τρεις μέρες. Νομίζω ότι δεν πρόλαβα καν να… δω τη γυναίκα μου, όχι να παρακολουθήσω το πρωτάθλημα της Ρουμανίας! Ήταν μια μοναδική, όμορφη, ιδιαίτερη κατάσταση, αλλά μας πίεσε πάρα πολύ».

Δείτε επίσης