Σπορ

Σκοποβολή: Χρυσό μετάλλιο για την Άννα και τον Διονύση Κορακάκη στο μεικτό ομαδικό αεροβόλου 10 μέτρων

Νέα σημαντική επιτυχία

Σκοποβολή: Χρυσό μετάλλιο για την Άννα και τον Διονύση Κορακάκη στο μεικτό ομαδικό αεροβόλου 10 μέτρων
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Άννα και Διονύσης Κορακάκης κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο μεικτό ομαδικό αεροβόλου 10 μέτρων στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Μπακού.

Τα δυο αδέρφια εκπροσώπησαν για ξανά την Ελλάδα με τον καλύτερο τρόπο, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία, αφού κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο μεικτό ομαδικό αεροβόλου 10 μέτρων στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Μπακού.

Τα αδέλφια Κορακάκη επιβλήθηκαν στον τελικό της Ουκρανίας με σκορ 16-6, σε ένα αγώνισμα που περιλαμβάνεται στο Ολυμπιακό Πρόγραμμα του Παρισιού (2024).

Πριν από μερικές εβδομάδες η Άννα Κορακάκη είχε κατακτήσει το αργυρό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Ρίο στα 10μ. αεροβόλο πιστόλι, πάντα υπό την καθογήγηση του πατέρα της. Η επιτυχία της οικογένειας Κορακάκη έτσι συνεχίστηκε τώρα και στο Μπακού, σε μία ακόμα σπουδαία στιγμή για την σκοποβολή στην Ελλάδα.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές ημέρες η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είχε σοκάρει με τις αποκαλύψεις για την υπόθεση του stalker που την παρακολουθούσε, ο οποίος τελικά καταδικάστηκε σε 5 χρόνια φυλάκιση. Η συγκεκριμένη επιτυχία ωστόσο έδειξε για ακόμα μία φορά την δύναμη της ψυχής της, όσο και ολόκληρης της οικογένειάς της.

Δείτε επίσης