Σπορ

Αποθέωση για παίκτες και Βαγγέλη Μαρινάκη κατά την επιστροφή της Φόρεστ στο Νότιγχαμ

Ξέφρενο πάρτι από χιλάδες οπαδούς στην υποδοχή της ομάδας

Αποθέωση για παίκτες και Βαγγέλη Μαρινάκη κατά την επιστροφή της Φόρεστ στο Νότιγχαμ
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Μεθυσμένη πολιτεία θυμίζει από το βράδυ της Κυριακής το Νότιγχαμ. Το ποδοσφαιρικό καμάρι της πόλης επιστρέφει μετά από 23χρόνια στην Premier League και χιλιάδες οπαδοί της ομάδας έχουν στήσει ένα τρελό πάρτι, αποθεώνοντάς παίκτες, προπονητή και τον Βαγγέλη Μαρινάκη που εδώ και πέντε χρόνια είναι ο ιδιοκτήτης του ιστορικού συλλόγου.

Επίκεντρο των πανηγυρισμών σήμερα ήταν η πλατεία Ολντ Μάρκετ στο κέντρο της πόλης.

Από νωρίς χιλιάδες οπαδοί ντυμένοι στα χρώματα της ομάδας είχαν συγκεντρωθεί για γιορτάσουν, μαζί με την αποστολή που επέστρεψε από το «Γουέμπλεϊ» την επάνοδο στα σαλόνια του αγγλικού.

Το πάρτι κορυφώθηκε όταν παίκτες της νυν ομάδας, αλλά και θρύλοι από το παρελθόν βγήκαν στο μπαλκόνι κεντρικού κτιρίου προκαλώντας παραλήρημα στο συγκεντρωμένο πλήθος.

Παρόντας στην γιορτή και ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο Έλληνας εφοπλιστής γνώρισε πραγματική αποθέωση από τους οπαδούς της Φόρεστ όταν εμφανίστηκε μαζί με τον γιο του Μιλτιάδη και σήκωσε το κύπελλο.

Μάλιστα στο σχετικό στιγμιότυπο αποθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό και λίγο αργότερα ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας στο tweeter, με το σχετικό «τιτίβισμα» να αναφέρει «Σ’ ευχαριστούμε κύριε Μαρινάκη».

Η Νότιγχαμ Φόρεστ είναι μία από τις πλέον ιστορικές ομάδες στην Αγγλία και έχει στην τροπαιοθήκη της δύο κύπελλα πρωταθλητριών Ευρώπης.

Εδώ και 23 χρόνια βολόδερνε στις μικρές κατηγορίες, αλλά η αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, άλλαξε τη μοίρα της.

Δείτε επίσης