Σπορ

Πάγωσαν στον Παναθηναϊκό με τον Χουάνκαρ

Μη ρεαλιστικές θεωρούν στο «τριφύλλι» τις απαιτήσεις την Ισπανού πλάγιου μπακ

Πάγωσαν στον Παναθηναϊκό με τον  Χουάνκαρ
Αρθρογράφος: ΚΑΝΤΑΣ ΧΑΡΗΣ
Από ΚΑΝΤΑΣ ΧΑΡΗΣ

Ο Χουάνκαρ ήταν από τις αποκαλύψεις του φετινού Παναθηναϊκού και δικαιολογημένα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς εισηγήθηκε με θέρμη την ανανέωση του συμβολαίου του. Οι «πράσινοι» έσπευσαν να ικανοποιήσουν τον Σέρβο τεχνικό, αλλά το αποτέλεσμα των πρώτων διαπραγματεύσεων με τον μάνατζερ του Ισπανού αμυντικού τους αιφνιδίασε και τους πάγωσε.

Σε μία πρώτη επαφή που είχε γίνει προ μηνών, η πλευρά του 32χρονου αριστερού μπακ είχε ζητήσει συμβόλαιο 2 χρόνων με ετήσιες απολαβές 650.000 ευρώ. Τις ίδιες απαιτήσεις έχει και στον τωρινό κύκλο διαπραγματεύσεων.

Στο «τριφύλλι» κάνουν λόγο για μη ρεαλιστική προσέγγιση από την πλευρά Χουάνκαρ και τονίζουν ότι σε μία τέτοια περίπτωση θα ισοπεδωθούν οι ισορροπίες στα αποδυτήρια της ομάδας.

Ο Παναθηναϊκός είναι δεδομένο ότι θέλει να κρατήσει τον παίκτη, δεν έχει πρόβλημα με την χρονική διάρκεια του συμβολαίου που αξιώνει ο ποδοσφαιριστής, αλλά θεωρούν υπερβολική την αύξηση των 370.000.

Είναι δεδομένο ότι θα επιχειρήσουν άμεσα να προσεγγίσουν τον Χουάνκαρ με μία πρόταση μεγαλύτερη από αυτή αρχικά υπολόγιζαν και θα περιμένουν και από αυτόν να ρίξει τις απαιτήσεις τους σε πιο λογικά πλαίσια.

Πάντως με τις παρούσες συνθήκες η διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές μοιάζει δύσκολο να γεφυρωθεί.

Δείτε επίσης