Σπορ

Roland Garros: Τραυματίστηκε ο Σβέρεφ, πέρασε στον τελικό Ναδάλ

Ο επικός ημιτελικός κρίθηκε στο… ιατρείο

Roland Garros: Τραυματίστηκε ο Σβέρεφ, πέρασε στον τελικό Ναδάλ
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Άδοξο τέλος είχε ο ημιτελικός του Roland Garros ανάμεσα στον Ράφα Ναδάλ και τον Σάσα Ζβέρεφ, καθώς λίγο πριν το φινάλε του 2ου σετ ο Γερμανός τραυματίστηκε και αποχώρησε από το παιχνίδι.

Έτσι ο Ναδάλ θα αγωνιστεί για 14η φορά στην καριέρα του στον τελικό του φημισμένου γαλλικού OPEN, με το οποίο έχει συνδέσει το όνομα του όσο κανείς άλλος τενίστας, καθώς έχει σηκώσει το τρόπαιο 13 φορές και μάλιστα το έχει κατορθώσει σε ισάριθμες συμμετοχές σε τελικό.

Το «κακό» για τον Σβέρεφ έγινε όταν σε μία προσπάθεια να επιστρέψει το μπαλάκι στο τερέν του Ισπανού γύρισε τον δεξιό αστράγαλο του. Μεταφέρθηκε με αναπηρικό καροτσάκι στο ιατρείο kai λίγο αργότερα επέστρεψε στην αρένα με πατερίτσες για να ανακοινώσει ότι δεν μπορεί να συνεχίσει.

Μέχρι τον τραυματισμό του Γερμανού είχαμε μία επική αναμέτρηση με τένις υψηλού επιπέδου και από τους δύο, πολλές διακυμάνσεις και ανατροπές του σκορ. Το πρώτο σετ το πήρε ο Ναδάλ με 7-6 ενώ στο δεύτερο την ώρα του τραυματισμού του Σβέρεφ, το σκορ ήταν ισόπαλο 6-6.

Στον τελικό της Κυριακής, ο Ναδάλ θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Ρουντ – Τσίλιτς και αν κερδίσει θα γίνει ο πρώτος τενίστας που θα έχει κατακτήσει 22 τίτλους σε Grand Slam.

Δείτε επίσης