Σπορ

Πόλο: Ο Αλβέρτης στους «Πράσινους»

Πόλο: Ο Αλβέρτης στους «Πράσινους»
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Σε μία πολύ σημαντική μεταγραφική κίνηση προχώρησε το τμήμα υδατοσφαίρισης του Παναθηναϊκού, εντάσσοντας στο δυναμικό του τον Νικόλα Αλβέρτη. Ο 27χρονος περιφερειακός και φουνταριστός, την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στον Υδραϊκό και διαθέτοντας πολυετή εμπειρία στην πρώτη κατηγορία, αναμένεται να βοηθήσει το «τριφύλλι» να πετύχει τους στόχους του.

«Θα ήθελα αρχικά να ευχαριστήσω τον προπονητή αλλά και τη διοίκηση του Παναθηναϊκού για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Από την μεριά μου, είναι τιμή και μεγάλη μου χαρά που θα αγωνίζομαι από του χρόνου με το σκουφάκι του Παναθηναϊκού!» τόνισε ο Αλβέρτης σε τοποθέτησή του στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού (pao1908.com) και πρόσθεσε:

«Αν και η μεταγραφική περίοδος δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη, οι μέχρι τώρα προσθήκες της ομάδας είναι πολύ καλές και μαρτυρούν τη διάθεση από πλευράς διοικήσεως να κάνει ο σύλλογος μια νέα αρχή ανεβάζοντας τον πήχη.

Τόσο για μένα, λοιπόν, όσο και για την ομάδα, πρόκειται για μια νέα αρχή, με νέους στόχους, οι οποίοι σεβόμενοι το όνομα, την ιστορία αλλά και τον κόσμο του Παναθηναϊκού, οφείλουν να είναι όσον το δυνατόν υψηλότεροι.

Μιλώντας για τον κόσμο, σίγουρα αποτελεί έξτρα κίνητρο για έναν αθλητή να αγωνίζεται με τους φιλάθλους στο πλευρό του και είμαι βέβαιος ότι οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού θα είναι δίπλα μας σε αυτήν την προσπάθεια. Ευελπιστώ με τη σειρά μας, παίκτες και προπονητής, να τους δώσουμε χαρές μέσα από τα αποτελέσματα της ομάδας στο νερό!»

Το βιογραφικό του Νικόλα Αλβέρτη:

2020-2022 Υδραϊκός

2015-2020 ΑΝΟ Γλυφάδας

2013-15 ΝΟ Βουλιαγμένης

Δείτε επίσης