Σπορ

Φεύγει από την Τσέλσι η «Σιδηρά κυρία» του ποδοσφαίρου

Η Μαρίνα Γκρανόβσκαϊα, νο 2 στους «μπλε» επί Αμπράμοβιτς, αποχωρεί από τον σύλλογο

Φεύγει από την Τσέλσι η  «Σιδηρά κυρία» του ποδοσφαίρου
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Τέλος εποχής για την Τσέλσι, καθώς ένας από τους τελευταίους συνοδοιπόρους του Ρομάν Αμπράμοβιτς στην διοίκηση των «μπλε», αποχωρεί από τον σύλλογο.

Ο νέος ιδιοκτήτης της ομάδας, Τοντ Μπόελι, γνωστοποίησε ότι αναλαμβάνει αυτός τις διαπραγματεύσεις, γεγονός που βγάζει στο ταμείο ανεργίας την Μαρίνα Γκρανόβσκαϊα.

Η Ρωσοκαναδή, γνωστή και ως η «σιδηρά κυρία του ποδοσφαίρου, ήταν ένα από τα πρώτα στελέχη ήταν ένα από τα πρώτα στελέχη που πήρε μαζί του στην λονδρέζικη ομάδα το 2003 ο Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Από το 2013 ήταν ουσιαστικά το νούμερο 2 στην ιεραρχία των «μπλε» καθώς ήταν αυτή του χειριζόταν όλα τα μεταγραφικά ζητήματα και τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών, αποκτώντας τη φήμη της σκληρής, άτεγκτης και επιτυχημένης διαπραγματεύτριας.

Η αποχώρηση της θα γίνει με το αζημίωτο. Μόνο για τον ρόλο που διαδραμάτισε στην ομαλή μετάβαση των μετοχών, θα πάρει ως μπόνους 23.3 εκατομμύρια ευρώ, ενώ και η αποζημίωση θα είναι ανάλογη του επταψήφιου μισθού της.

Στο αρχικό πλάνο της νέας διοίκησης προβλεπόταν η Γκρανόβσκαϊα να παραμείνει στη θέση της και αυτή την μεταγραφική περίοδο, αλλά στην πορεία ο Μπόελι έκρινε ότι θα ήταν καλύτερο να αναλάβει ο ίδιος τις διαπραγματεύσεις.

Πάντως πρόθεση του Αμερικανού επιχειρηματία είναι στο μέλλον να δώσει περισσότερες αρμοδιότητες για τα μεταγραφικά ζητήματα στον προπονητή, Τόμας Τούχελ, ενώ παράλληλα κοιτάζει και την αγορά για τεχνικό διευθυντή.

Δείτε επίσης