Σπορ

Δεν τα κατάφερε η Σάκκαρη

Ηττήθηκε 2-1 από την Καλίνινα

Δεν τα κατάφερε η Σάκκαρη
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Δεν τα κατάφερε η Μαρία Σάκκαρη, η οποία να και προηγήθηκε, τελικά έχασε 2-1 σετ από την Ανχελίνα Καλίλινα και έμεινε εκτός συνέχειας του τουρνουά στο Ίστμπουρν

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, μπήκε δυνατά, πήρε το πρώτο σετ απέναντι στην Ανχελίνα Καλίλινα, αλλά η συνέχεια ανήκε στην Ουκρανή που πήρε τα άλλα δύο και επικράτησε με 2-1 (3-6, 7-5, 6-4) και πλέον στον τρίτο γύρο θα αντιμετωπίσει την Ιουλία Πουτίντσεβα από το Καζακστάν.

Στο πρώτο σετ η Σάκκαρη ξεκίνησε καλά και αν μέχρι το 2-2 οι δύο τενίστριες ήταν κοντά η Ελληνίδα έκανε με άνεση το 2-3 και εκεί ουσιαστικά τελείωσαν όλα όσον αφορά το συγκεκριμένο σετ.

Στο δεύτερο σετ ανέβηκε η Ουκρανή, και η Σάκκαρη έκανε πολλά σχετικά εύκολα λάθη. Και στο σετ αυτό το πρώτο μπρέικ έγινε στο 2-2, αλλά αυτή την φορά το έκανε η Καλίνινα. Η Σάκκαρη ισοφάσιε σε 5-5 αλλά αλλά η Ουκρανή πήρε τα δύο επόμενα, το πρώτο με μπρέικ και πήρε το δεύτερο σετ.

Στο τρίτο σετ οι δύο αθλήτριες μπήκαν δυνατά κάνοντας μετά το 1-1 η μία μπρέικ στο σερβίς της άλλης και πήγαν μαζί μέχρι το 4-4. Από εκεί και έπειτα η Ουκρανή τενίστρια εκμεταλεύτηκε τα συνεχόμενα λάθη της Σάκκαρη έκανε το μπρέικ και σερβίροντας για τη νίκη την πήρε, παίρνοντας την πρόκριση για τον τρίτο γύρο του τουρνουά.

Δείτε επίσης