Σπορ

Χωρίς Γαλανόπουλο η ΑΕΚ στην Ολλανδία

Ο διεθνής μέσος θα μείνει στην Αθήνα για να ακολουθήσει ειδικό ατομικό πρόγραμμα

Χωρίς Γαλανόπουλο η ΑΕΚ στην Ολλανδία
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ο Κώστας Γαλανόπουλος δεν θα ταξιδέψει με την αποστολή της ΑΕΚ στην Ολλανδία. Οι «κιτρινόμαυροι» πετάνε αύριο (12/7) για το Άλκμααρ όπου θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους και στη λίστα με τους 30 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Ματίας Αλμέιδα, δεν βρίσκεται το όνομα του διεθνή μέσου.

Ο Γαλανόπουλος, που προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό και έχασε όλη την περσινή σεζόν, θα παραμείνει στην Αθήνα, προκειμένου να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα, με την ελπίδα όταν η ομάδα επιστρέψει να είναι σε θέση να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Η 30άδα που επέλεξε ο Αλμέιδα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία είναι οι εξής: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Χατζηεμμανουήλ, Θεοχάρης, Μοχαμαντί, Ρότα, Λάτσι, Μισελέν, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Ραντόνια, Μιτάι, Κορνέζος, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Φράνσον, Μάνταλος, Μπότος, Μουστακόπουλος, Λιβάι Γκαρσία, Άμραμπατ, Τσούμπερ, Αραούχο, Αλμπάνης, Κοσίδης, Μαχαίρας, Γιούσης και Τζούντα Γκαρσία.

Θυμίζουμε ότι κατά τη διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της, η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την Γκενκ στις 16 Ιουλίου στις 17:00 στο γήπεδο της βελγικής ομάδας, έπειτα στις 22 Ιουλίου στις 20:00 θα δώσει φιλικό με τη Φόλενταμ στο γήπεδο του προπονητικού κέντρου στο Άλκμααρ, ενώ στις 27 Ιουλίου στις 17:00 στο ίδιο γήπεδο θα αντιμετωπίσει την Ουτρέχτη.

Δείτε επίσης