Σπορ

Εκτός Ευρώπης ο ΠΑΟΚ, αποκλείστηκε από τη συνέχεια στο Europa Conference League

'Ηρθε ισόπαλος 1-1 ο ΠΑΟΚ με τη Λεφσκι Σόφιας

Εκτός Ευρώπης ο ΠΑΟΚ, αποκλείστηκε από τη συνέχεια στο Europa Conference League
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε από τη Λέφσκι Σόφιας στο 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League, ύστερα αφού το 1-1 στην Τούμπα δεν ήταν αρκετό για να ανατρέψει την ήττα στη Βουλγαρία.

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να απειλήσει από την αρχή, όμως οι Βούλγαροι περίμεναν πίσω και έβγαιναν στην αντεπίθεση και ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν με τον Ρονάλντο στο 25ο λεπτό ενός πολύ κακού ημιχρόνο.

Ο Λευτέρης Λύρατζης έκανε κακό γύρισμα στον Ντόμινικ Κοτάρσκι και ο Ρονάλντο πρόλαβε την πάσα και σε κενή εστία έκανε το 1-0.

Η αντίδραση του ΠΑΟΚ δεν ήταν ικανοποιητική με εξαίρεση μία καλή στιγμή του Καλίντ Νάρεϊ και έτσι πήγαν στα αποδυτηρια.

Ο Λουτσέσκου πέρασε στον αγώνα τους Βιεϊρίνα και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ να παίρνουν τη θέση τους στην αριστερή πτέρυγα, αν και οι επιθέσεις του ΠΑΟΚ γίνονταν κυρίως από τη δεξιά πτέρυγα, όπου βρισκόταν ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Στο 56ο λεπτό, οι γηπεδούχοι από λάθος στην άμυνα της Λέφσκι, ο Μπίσεσβαρ έβγαλε τετ α τετ τον Τιάγκο Ντάντας, ο οποίος ισοφάρισε σε 1-1.

Αναπτερώθηκαν οι ελπίδες, αλλά η αποβολές των Αουγκούστοκαι Βιεϊρίνια, έδωσαν τέλος στα όνειρα για πρόκριοη

Με εννέα παίκτες ο ΠΑΟΚ δεν είχε κάτι να ελπίζει και το μόνο που κατάφερε ήταν να αποφύγει την ήττα σε τετ α τετ στις καθυστερήσεις.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Λύρατζης (66' Κούτσιας), Ίνγκασον, Κάργας (72' Σβαμπ), Ράφα Σοάρες (46' Βιεϊρίνια), Αουγκούστο, Κούρτιτς, Α. Ζίβκοβιτς, Κουαλιάτα (46' Μπίσεσβαρ), Ντάντας, Νάρεϊ

ΛΕΦΣΚΙ: Μιχαΐλοφ, Πετρίς, Σονκό Σούντμπεργκ, Κόρδομπα, Γκόλτσεφ, Κράστεφ, Φαν ντερ Καπ, Μιλάνοφ (86' Πέτκοφ), Ρονάλντο (83' Κράεφ), Μπαρί (90+2' Μίτκοφ), Γουέλτον (90+2' Γουάντερσον)

Δείτε επίσης