Σπορ

Ήττα του Παναθηναϊκού από τη Σλάβια στην Πράγα με 2-0

Δύσκολο το εργο των πρασίνων στη Λεωφόρο

Ήττα του Παναθηναϊκού από τη Σλάβια στην Πράγα με 2-0
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα 2-0 από τη Σλάβια σε ένα ματς που πλήρωσε αμυντικές ολιγωρίες αλλά και το οποίο έγινε ροντέο μετά την αποβολή του Παλάσιος στο 40' με δεύτερη κίτρινη κάρτα για θέατρο που υπέδειξε ο Γάλλος διαιτητή.

Οι πράσινοι έχασαν τη συνοχή τους, τη συγκέντρωση τους και το πλήρωσαν στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου με το γκολ που δέχτηκαν ενώ στο δεύτερο μέρος και παρά το γεγονός πως και η Σλάβια σωστά έμεινε με δέκα παίκτες στο 52' έδειξε να διαχειρίζεται καλύτερα το ματς με δέκα παίκτες και μια ακόμη ολιγωρία στην άμυνα έφερε ένα δεύτερο γκολ για τους γηπεδούχους και έκανε τα πράγματα για πρόκριση των πράσινων πολύ δύσκολα αλλά όχι ακατόρθωτα σε μια εβδομάδα στη Λεωφόρο.

Στο 56’ η Σλάβια έφτασε σε δεύτερο γκολ, όταν από αδράνεια στην άμυνα του Παναθηναϊκού ο Ολαγίνκα έφυγε σε τετ-α-τετ με τον Μπρινιόλι. Ο Ιταλός γκολκίπερ «βρήκε» λίγο την μπάλα που χτύπησε στο αριστερό δοκάρι του, αλλά ο Ούσορ πήρε το… ριμπάουντ και με πλασέ έκανε το 2-0.

Στο 59’ ο Βαγιαννίδης πίεσε ψηλά, έκλεψε την μπάλα, πέρασε κι έναν αντίπαλο, όμως το σουτ που επιχείρησε με το αριστερό έφυγε λίγο άουτ.

Δείτε επίσης