Σπορ

Άγιαξ: Ο Τάντιτς τα έβαλε με ένοπλου ληστές και τραυματίστηκε

Νύχτα τρόμου για τον αρχηγό του Άγιαξ, έξω από το σπίτι του στο Άμστερνταμ

Άγιαξ: Ο Τάντιτς τα έβαλε με ένοπλου ληστές και τραυματίστηκε
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Τα μεσάνυχτα της 28ης Ιουλίου, ο αρχηγός του Άγιαξ, Ντούσαν Τάντιτς, έπεσε θύμα ένοπλης ληστείας, έξω από το σπίτι του στο Άμστερνταμ.

Ο Τάντιτς έβγαινε από το αυτοκίνητό του όταν κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά καθώς τον πλησίασαν δύο ένοπλοι άνδρες που φορούσαν κράνη. Ο αρχηγός του Άγιαξ προσπάθησε να τραπεί σε φυγή, αλλά τελικά δεν κατάφερε να απομακρυνθεί και ενεπλάκη με τα συγκεκριμένα άτομα.

Ολλανδικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Σέρβος αρχηγός του Άγιαξ κατάφερε να ανοίξει το προστατευτικό του κράνους και να χαστουκίσει τον έναν από τους δυο δράστες, ενώ αποκόμισε και κάποια μικροτραύματα από την συμπλοκή.

Τελικά, ο Τάντιτς κατάφερε να διαφύγει και να τρέξει προς ένα γειτονικό εστιατόριο, με τους δράστες -οι οποίοι φαίνεται πως ήθελαν να τον ληστέψουν- να τρέπονται σε φυγή με μηχανή.

Τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι δράστες λίγες -ένα 24ωρο πριν την επίθεση στον Τάντιτς- είχαν χτυπήσει και την πόρτα του σπιτιού του, προσποιούμενοι πως είχαν να παραδώσουν πίτσες. Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής έλειπε και η σύζυγός του δεν άνοιξε καθώς ήταν ανήσυχη για το σκηνικό.

Δείτε επίσης