Σπορ

Δεν τα κατάφερε ο Παναθηναϊκός ήρθε 1-1 με τη Σλάβια Πράγας εντός

Έληξε άδοξα το ευρωπαϊκό όνειρο για τους πράσινους

Δεν τα κατάφερε ο Παναθηναϊκός ήρθε 1-1 με τη Σλάβια Πράγας εντός
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Δεν τα κατάφερε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος ήταν εξαιρετικός για 93' λεπτά βρήκε το γκολ που έψαχνε με τον Σπόραρ για το 1-0 και ένα τρομερό λάθος του Καμπετσή στο 94' έφερε την ισοφάριση για τους Τσέχους.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και θα μπορούσε να πάρει προβάδισμα στο σκορ μόλις στο 2' της αναμέτρησης.

Ο Μάγκνουσον έδωσε ωραία την κάθετη μπαλιά στον Χουάνκαρ ο οποίος από τα αριστερά έκανε την παράλληλη μπαλιά προς το δεύτερο δοκάρι, ο Σπόραρ έκανε την προβολή αλλά στάθηκε άτυχος με τη μπάλα να σταματάει στο αριστερό κάθετο δοκάρι.

Ο Παναθηναϊκός είχε στριβώξει τη Σλάβια Πράγας, αλλά ένα τρομερό λάθος του Καμπετσή στο 94' έφερε την ισοφάριση για τους Τσέχους και δεν άφησε το τριφύλλι να διεκδικήσει μέχρι τέλους το ενδεχόμενο να στείλει το ματς στην παράταση.

Γκολ: 58' Σπόραρ/90+4' Ζουρέτσκα

Κίτρινες: 35' Αλεξανδρόπουλος, 47' Πέρεθ/36' Τιεχί, 39' Μάντους, 54' Λινγκρ

Κόκκινες:

Διαιτητής: Πίτερ Μπανκς (Αγγλία)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ (55' Κουρμπέλης), Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Αλεξανδρόπουλος (77' Καμπετσής), Πέρεθ, Τσέριν, Αϊτόρ (88' Καρλίτος), Βαγιαννίδης (77' Ιωαννίδης), Σπόραρ

ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ: Μάντους, Ντουντέρα (82' Μάζοπουστ), Κατσαράμπα, Ουσού, Ντόρλεϊ, Τιέχι (81' Ζουρέτσκα), Σρανζ (90+6' Τεκλ), Τραορέ (61' Σεβτσίκ), Χολες, Ολαγίνκα, Λινγκρ (61' Ουσόρ).

Δείτε επίσης