Σπορ

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: Με δάκρυα ευτυχίας στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου - «Εκπλήρωση καριέρας» το χρυσό μετάλλιο

Η 38χρονη πρωταθλήτρια του κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 35 χιλιόμετρα βάδην, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που διεξάγεται στο Μόναχο

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: Με δάκρυα ευτυχίας στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου - «Εκπλήρωση καριέρας» το χρυσό μετάλλιο
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ως «εκπλήρωση καριέρας» χαρακτήρισε η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στα 35 χιλιόμετρα βάδην, το πρωί της Τρίτης, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που διεξάγεται στο Μόναχο.

Η 38χρονη αθλήτρια του βάδιν ξέσπασε σε λυγμούς την ώρα που ανέβηκε στο βάθρο για να φορέσει στο λαιμό της το χρυσό μετάλλιο και να ακούσει τον ελληνικό Εθνικό Ύμνο.

Στο μεταξύ, με δηλώσεις της στην ΕΡΤ μετά τον τερματισμό της, η πρωταθλήτρια Ευρώπης τόνισε αρχικά ότι «αξίζει τον κόπο να λείπεις πολύ καιρό απο το σπίτι σου». «Έλειπα 3,5 μήνες. Ευχαριστω την οικογένειά μου και τους φίλους μου που με βοήθησαν να προετοιμαστώ και να απουσιάσω από το δουλειά μου. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, πάρα πολυ συγκινημένη» .

Αναφερόμενη στις αλλαγές που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια: «Έχω αλλάξει προπονητή, βρέθηκα στο Τόκιο με τον Ναπολέοντα Κεφαλόπουλο, ήμουν πάρα πολύ έτοιμη, με τον προπονητή μου να με στηρίζει να μου δίνει τη σωστή συμβουλή στον αγώνα. Μπορεί να δει τα πάντα, τον καιρό, τις συναθλήτριές μου, έχουμε απόλυτη συνεννόηση μεταξύ μας. Ξέρω τις συναθλήτριές μου, τις έχω μελετήσει, ήρθα με τακτική. Άφησα τη Βερόνικα να πάρει το ρυθμό και να κουραστεί, για να την περάσω στο τέλος».

Σε ό,τι αφορά τις καιρικές συνθήκες, η 38χρονη πρωταθλήτρια επισήμανε: «Δεν είχαμε προετοιμαστεί για ζέστη, αλλά είχαμε γυμναστεί καλά. Δεν υπολείπομαι σε σχέση με τις άλλες αθλήτριες και δεν μασάω».

Τέλος, χαρακτήρισε «εκπλήρωση καριέρας» αυτό το μετάλλιο και αναφέρθηκε και στον προπονητή της υπογραμμίζοντας: «Είναι εκλήρωση καριέρας. Δεν πίστευα ότι μπορώ να το κάνω αυτό το πράγμα. ο προπονητής μου, όταν ήρθε η ώρα να γυμναστούμε μαζί, μου είπε ότι θα μπορούσα να ειμαι δύο φορές ολυμπιονίκης. Με έκανε πρωταθλήτρια Ευρώπης και δεν έχω παρά να τον ευχαριστήσω».

Δείτε επίσης