Σκάει η «βόμβα» των 10 εκατομμυρίων στο λιμάνι
Έρχεται το βράδυ και υπογράφει στον Ολυμπιακό ο Πέπ Μπιέλ

Λεπτομέρειες απομένουν για να σκάσει η μεταγραφική βόμβα του Πεπ Μπιέλ, που ενεργοποίησε το βράδυ της Τετάρτης ο Ολυμπιακός.
Οι «ερυθρόλευκοι» τα έχουν βρει σε όλα τόσο με την Κοπεγχάγη όσο και με τον 25χρονο Ισπανός μεσοεπιθετικό, ο οποίος φτάνει απόψε στις 21.40 στην Αθήνα για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του από την ομάδα της Δανίας στους πρωταθλητές Ελλάδας.
Πρόκειται για το μεγαλύτερο deal του φετινού καλοκαιριού στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς το συνολικό κόστος θα φτάσει τα 10 εκατομμύρια ευρώ.
Έξι εκατομμύρια θα πάρει η Κοπεγχάγη (το 10% θα το δώσει στην Σαραγόσα που διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης) ενώ ο ποδοσφαιριστής θα υπογράψει συμβόλαιο για τέσσερα χρόνια με ετήσιες απολαβές που θα αγγίζουν το 1 εκατομμύριο.
Ο Μπιέλ αναμένεται να αναβαθμίσει σημαντικά την μεσοεπιθετική γραμμή του Ολυμπιακού και να δώσει λύσεις σε αρκετές θέσεις, ενώ έρχεται από ένα πρωτάθλημα που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και έτσι από πλευράς φυσικής κατάστασης δεν θα χρειαστεί χρόνο.