Σπορ

Με ανατροπή σε τέσσερα λεπτά ο Αρης νίκησε τον Ολυμπιακό 2-1 στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Οι ερυθρόλευκοι άνοιξαν το σκορ με εκπληκτικό γκολ στο 15' από τον Μασούρα και αλλά ο Άρης φύλαγε το καλύτερο για το τέλος και έκανε την ανατροπή με δύο γκολ από τον Μαντσίνι στο 76΄ και τον Πάλμα 80'

Με ανατροπή σε τέσσερα λεπτά ο Αρης νίκησε τον Ολυμπιακό 2-1 στο «Κλεάνθης Βικελίδης»
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε και από τον Άρη με σκορ 2-1 με αναττροπή και βρίσκεται επτά πόντους μακριά από την κορυφή της βαθμολογίας της SuperLeague.

Οι ερυθρόλευκοι άνοιξαν το σκορ με εκπληκτικό γκολ στο 15' από τον Μασούρα και αλλά ο Άρης φύλαγε το καλύτερο για το τέλος και έκανε την ανατροπή με δύο γκολ από το Μαντσίνι στο 76 και τον Πάλμα 80'.

Ο αγώνας ξεκίνησε σε γρήγορο ρυθμό με τον Άρη να είναι πιο επιθετικός Ο Ολυμπιακός πίεσε σωστά τους αντιπάλους του παίζοντας κυρίως με τα χαφ και στη συνέχεια να εκδηλώσει επιθέσεις με ακρίβεια εκμεταλλευόμενος την ποιότητα των παικτών που είχε από τη μέση και μπροστά.

Έτσι στο 15' ο Ιν Μπομ ξεκίνησε τη φάση και αυτός έβγαλε την ασίστ στον Μασούρα, ο οποίος με σουτ έστειλε τη μπάλα ανοίγοντας το σκορ.

Στη συνέχεια ο Άρης βρήκε αργότερα τα πατήματα του και άρχισε να βγαίνει με αξιώσεις στην επίθεση, αλλά στην ουσία κάποια επικίνδυνη φάση δεν δημιούργησε μπροστά από την εστία του Βατσλίκ.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να βγάλει εκτός αγώνα τον Γκαρθία από τον οποίο ο Άρης περίμενε το κάθετο παιχνίδι και έτσι το 0-1 έμεινε μέχρι το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου.

Στο Β' ημίχρονο

Στο δεύτερο ημίχρονο Άρης ανέβασε στροφές και είχε περισσότερο τη μπάλα στα πόδια τους. ενώ ο Ολυμπιακός φαινόταν ότι ήθελε να κάνει διαχείριση του αγώνα και εκείνο που την ενδιέφερε ήταν να κρατήσει το υπέρ της 1-0.

Όσο περνούσε η ώρα, όμως, ερχόταν και η κόπωση για τον Ολυμπιακό και ο Άρης γινόταν όλο και περισσότερο στο γήπεδο.

Ο Πάρντιου στο 60' έβαλε τον Πάλμα ενώ και ο Κορμπεράν άρχισε να φρεσκάρει την ομάδα του σε ένα σημείο που τα σημάδια κόπωσης ήταν εμφανέστατα.

Στο 76' ο Άρης ισοφάρισε με τον Μαντσίνι σε μία φάση ρεσιτάλ λαθών από την πλευρά του Ολυμπιακού.

Στο 78' ο Κορμπεράν έκανε κι άλλες αλλαγές και μέχρι να καταλάβουν τι γινόταν στο 80' ο Άρης είχε γυρίσει το παιχνίδι με το γκολ του Πάλμα.

Άρης: Κουέστα - Εμπακατά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μαζικού - Νταμπό (87' Πίρσμαν), Ντιόπ - Μαντσίνι, Γκαρθία (87' Ζερβίνιο), Ιτούρμπε (69' Καμάτσο)– Γκρέι (60' Πάλμα)

Ολυμπιακός: Βατσλίκ - Βρσάλικο (63' Άβιλα), Μανωλάς, Μπα, Ρέαμπτσιουκ - Εμβιλά, Ιν Μπομ (78' Ουί Τζο)- Μασούρας (78' Μπόουλερ), Χάμες (71' Αγκιμπού), Μπιέλ - Ελ Αραμπί (63' Μπακαμπού).

Δείτε επίσης