Σπορ

Ο Μίτσελ και οι τρεις… σωματοφύλακες

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θωρακίζει τον Ισπανό προπονητή και τα αποδυτήρια με τους Ανιγκό, Καρεμπέ και Παπαδόπουλο

Ο Μίτσελ και οι τρεις… σωματοφύλακες
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Η πρόσληψη του Μίτσελ στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, αποτελεί ένα από τα τελευταία χαρτιά της διοίκησης ώστε να… ισιώσει η κατάσταση και να ξαναμπεί ο ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών, πριν να είναι αργά για τους εντός και εκτός συνόρων στόχους.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εξήγησε ο ίδιος τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση της επιστροφής Μίτσελ στον «ερυθρόλευκο» πάγκο, αλλά δεν τον αφήνει να φέρει μόνος του σε πέρας την δύσκολη αποστολή.

Έδωσε στον Ισπανό το δικαίωμα να έχει δίπλα του το δικό του επιτελείο και τον ενίσχυσε συμπληρώνοντας το οργανόγραμμα του ποδοσφαιρικού τμήματος με ανθρώπους που και ο ίδιος εμπιστεύεται, αλλά και ο 59χρονος προπονητής θεωρεί ότι μπορεί να συνεργαστεί μαζί τους και να διευκολύνουν το έργο του.

Αυτοί δεν είναι άλλοι από τον νέο τεχνικό διευθυντή Ζοζέ Ανιγκό, τον αθλητικό διευθυντή Κριστιάν Καρεμπέ και τον γενικό αρχηγό του ποδοσφαιρικού τμήματος Αβραάμ Παπαδόπουλο.

Πέρα από τον Μίτσελ και τους τρεις σωματοφύλακες που θα αναλάβουν το μεγαλύτερο βάρος, πιο κοντά στα αποδυτήρια σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν θα είναι και μέλη της διοίκησης με αποστολή να λύνουν τα όποια ζητήματα πριν εξελιχθούν σε προβλήματα.

Τον συγκεκριμένο ρόλο θα έχουν ο Κώστας Καραπαπάς και ο Γιάννης Βρέντζος.

Δείτε επίσης