Σπορ

Στην κυκλοφορία τα εισιτήρια για τα… «θυρανοίξια» της «Αγιά Σοφιάς»

Μέχρι την Τετάρτη στις 09.00 δικαίωμα αγοράς έχουν μόνο οι κάτοχοι διαρκείας

Στην κυκλοφορία τα εισιτήρια για τα… «θυρανοίξια» της «Αγιά Σοφιάς»
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Η ΑΕΚ μετράει αντίστροφα για να ξαναμπεί στο «σπίτι» της και η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε πλέον η διάθεση των εισιτηρίων για τα εγκαίνια της «OPAP Arena».

Έχοντας στα χέρια υπογεγραμμένη της απαιτούμενη άδεια λειτουργίας, η Ένωση ξεκίνησε να πουλάει τα εισιτήρια για τα ιστορικά «θυρανοίξια του ναού» όπως χαρακτηρίζονται στην ανακοίνωση της ΠΑΕ, τα όσα θα λάβουν χώρα την Παρασκευή στο νέο γήπεδο της ομάδας.

Η ΠΑΕ υπενθυμίζει ότι για τα εγκαίνια δεν θα ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας, ούτε θα εκδοθούν προσκλήσεις, έτσι όσοι θέλουν να παραβρεθούν θα πρέπει να αγοράσουν εισιτήριο στην συμβολική τιμή των 21 ευρώ.

Πάντως οι κάτοχοι των διαρκείας θα έχουν προτεραιότητα για να βρεθούν στις εξέδρες, καθώς μέχρι και την Τετάρτη στις 09.00, η πλατφόρμα διάθεσης των εισιτηρίων θα λειτουργεί αποκλειστικά γι’ αυτούς.

Οι εκδηλώσεις της Παρασκευής θα ξεκινήσουν στις 20.00 και οι άνθρωποι της ΑΕΚ κρατούν κλειστά στόματα σε ότι αφορά το πρόγραμμα. Κάνουν λόγο για ένα μοναδικό πολιτιστικό δρώμενο με πολλές εκπλήξεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Η μεγάλη στιγμή έφτασε! Το ραντεβού με την Ιστορία είναι ΤΩΡΑ!
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τα επίσημα εγκαίνια της OPAP ARENA και οι φίλοι της ομάδας έχουν τη δυνατότητα να κλείσουν θέση σε ένα μοναδικό πολιτιστικό δρώμενο, που θα μείνει για πάντα χαραγμένο στην ψυχή και τη μνήμη όλων των Ενωσιτών.
Η ιστορική εκδήλωση πραγματοποιείται την προσεχή Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου στις 20.00 και -όπως έχει ήδη ανακοινωθεί- εκδίδονται γι’ αυτή συλλεκτικά εισιτήρια στη συμβολική τιμή των 21 ευρώ για όλους. Υπενθυμίζεται ότι δεν θα ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας και δεν θα εκδοθούν προσκλήσεις.
Ωστόσο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2022-2023 έχουν προτεραιότητα για να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στα θυρανοίξια του Ναού μας. Από σήμερα (26/9) έως την Τετάρτη 28/9 στις 09:00 θα μπορούν αποκλειστικά αυτοί να μπουν στην πλατφόρμα διάθεσης εισιτηρίων, στο www.aekfc.gr, προκειμένου να αγοράσουν τη θέση που αντιστοιχεί στην κάρτα διαρκείας τους.
Από την Τετάρτη 28/9 στις 10:00 η πλατφόρμα θα ανοίξει για όλους τους φιλάθλους και θα τεθούν προς πώληση όλες οι διαθέσιμες θέσεις του γηπέδου μας στη Νέα Φιλαδέλφεια».

Δείτε επίσης