Σπορ

Super League: Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ 2-0

Με γκολ των Τιλικά και Γκαρντάβσκι στο πρώτο ημίχρονο

Super League: Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ 2-0
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Την πρώτη του νίκη από την αρχή του πρωταθλήματος πέτυχε σήμερα ο Αστέρας Τρίπολης με 2-0 επί του ΟΦΗ με γκολ των Τιλικά και Γκαρντάβσκι και πήρε βαθμολογική ανάσα.

Οι Αρκάδες έλεγξαν τον ρυθμό του αγώνα και κατάφεραν να περιορίσουν την απειλή των φιλοξενούμενων και αξιοποίησαν κάποιες από τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν.

Στο 45' οι παίκτες του Αστέρα άλλα υποδειγματικά τη μπάλα με το Μπαρτόλο, να δίνει στον Γκαρντάβσκι που νίκησε τον Στίβενς για το 2-0.

Το πρώτο ημίχρονο έδωσε αέρα δύο τερμάτων στον Αστέρα, και στην επανάληψη κατέβασε στροφές, ο ΟΦΗ έχασε ευκαιρίες, όμως οι γηπηδούχοι ήταν πιο επικίνδυνοι, ωστόσο το αποτέλεσμα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Γκαρσία, Αλβάρες, Ιγκλέσιας (75' Βαλιέντε), Μπαρτόλο (74' Μπερτόγλιο, Ριέρα 87'), Ντομίνγκεθ (46' Στάνκο), Τιλίκα, Γκαρντάβσκι (65' Ρετζίς), Μπαράλες.

ΟΦΗ: Στίβενς, Λάρσον, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης (73' Μπαλογιάννης), Μεγιάδο (46' Τοράλ), Ντιούσε (62' Στάικος), Περέα, Ντίκο (57' Μπουζούκης), Γκερέρο, Ντουρμισάι (46' Μπιφουμά).

Δείτε επίσης