Σπορ

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό

Κέρδισε 2-0 τον Ατρόμητο

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Επέστρεψε στις νίκες ο Ολυμπιακός επικρατώντας 2-0 του Ατρομήτου για την 6η αγωνιστική της Super League με τον Μπακαμπού να πετυχαίνει δύο γκολ στην επιστροφή του Μίτσελ. Πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ήταν ο Σεντρίκ Μπακαμπού, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ στο 45+2' και στο 68'.

Ο Ολυμπιακός από τα πρώτα λεπτά του αγώνα έδειξε ότι είναι το αφεντικό του παιχνιδιού. Οι φιλοξενούμενοι πίεζαν ψηλά. Όμως οι ερυθρόλευκοι έπαιρναν τον έλεγχο του αγώνα και γίνονταν απειλητικοί.

Ο Σισέ απείλησε δύο φορές, ενώ ο Μπακαμπού, έχασε ευκαιρίες στο 30' και στο 34'.

Στο 37' ο Μασούρας στα αριστερά της περιοχής, έκανε το γύρισμα, με την μπάλα να χτυπάει στο χέρι του Ροτάριου. Ο διαιτητής έλεγξε τη φάση στο μόνιτορ και έδωσε πέναλτι.

Ο Αραμπί ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο Γιαννιώτης απέκρουσε τη μπάλα.

Στο τέλος του ημιχρόνου ο Αραμπί τροφοδότησε τον Μπακαμπού στην πλάτη της άμυνας του Ατρομήτου και ο Κιβρακίδης ανέτρεψε τον στράικερ των ερυθρόλευκων.

Στο 45+2' ο Μπακαμπού εκτέλεσε το δεύτερο στον αγώνα πέναλντι για τον Ολυμπιακό, νίκησε τον κίπερ των Περιστεριωτών από την άσπρη βούλα και πανηγύρισε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα των Πειραιωτών.

επανάληψη

Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, ο Ατρόμητος απείλησε με κεφαλιά του Φριτζόνσον που απέκρουσε ο Τζολάκης.

Από εκεί και πέρα οι ερυθρόλευκοι επιχείρησαν να ελέγξουν το ρυθμό και να εκμεταλλευτούν πιθανά κενά στην άμυνα της ομάδας του Περιστερίου.

Στο 66ο λεπτό ο Βαλμπουενά τροφοδότησε ιδανικά τον Μπακαμπού, ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον Γιαννιώτη και τον πλάσαρε για το 2-0.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον πλήρη έλεγχο μέχρι και το φινάλε, με το σκορ να μην μεταβάλλεται.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Βρσάλικο, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Ίνμπομ Χουάνγκ (90' Σαμασέκου), Βρουσάι (63' Αγκιμπού Καμαρά), Μασούρας (62' Ροντρίγκες), Αραμπί (46' Βαλμπουενά), Μπακαμπού (72' Αμπουμπακάρ Καμαρά).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Σουάρεθ (81' Μαυρομμάτης), Χατζηισαΐας, Ντε Μποκ, Γκονζάλες (81' Έρλινγκμαρκ), Κουέν, Φριτζόνσον (81' Τζαβίδας), Ροτάριου, Κιάρτανσον, Ρομπάιγ.

Δείτε επίσης