Σπορ

Μίτσελ: Έχουμε μια «αρρώστια» που σιγά-σιγά θεραπεύουμε

Όσα ανέφερε ο προπονητής του Ολυμπιακού λίγες ώρες πριν τον αγώνα με την Καραμπάχ

Μίτσελ: Έχουμε μια «αρρώστια» που σιγά-σιγά θεραπεύουμε
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ο αυριανός (13/10, 19:45) αγώνας του Ολυμπιακού με την Καραμπάγκ, στο Μπακού, είναι ουσιαστικά η τελευταία ευκαιρία του Ολυμπιακού ως προς την εφετινή ευρωπαϊκή προοπτική του.

Η συνάντηση με τους Αζέρους, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League, θα κρίνει εν πολλοίς τη θέση στην κατάταξη, όπου η πειραϊκή ομάδα είναι ουραγός και χωρίς βαθμό.


Στη συνέντευξη Τύπου πριν το αυριανό παιχνίδι και αναφερόμενος στην ατυχή αναμέτρηση της περασμένης εβδομάδας (0-3), απέναντι στον ίδιο αντίπαλο, ο τεχνικός του Ολυμπιακού υποστήριξε ότι «χάσαμε τον έλεγχο εξαιτίας μιας "αρρώστιας", την οποία σιγά-σιγά θεραπεύουμε».

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Μίτσελ:


Για την ενδεκάδα και τις διαφορές αυτού του αγώνα συγκριτικά με τον προηγούμενο: «Φυσικά και έχω καταλήξει ποιοι θα παίξουν αύριο. Έχουμε κάποια προβλήματα φυσικής κατάστασης με παίκτες που έπαιξαν στο πρώτο παιχνίδι και μας υποχρέωσε σε αλλαγές. Έπρεπε να προσαρμόσουμε την ενδεκάδα και την ενδεκάδα. Μένουν τρεις αγώνες για να είμαστε ανταγωνιστικοί και να προσαρμόσουμε στις συνθήκες την ενδεκάδα και την αποστολή».

Το αν αύριο ο Ολυμπιακός έχει την τελευταία ευκαιρία του: «Το ξέρουμε, έχουν συμβεί πολλά πράγματα φέτος στην ομάδα μας, το αυριανό παιχνίδι θα είναι καθοριστικό για εμάς».

Το ενδεχόμενο χρησιμοποίησης νεαρών αύριο και την πρώτη συμμετοχή του Πασχαλάκη: «Δεν είναι άγνωστο ότι μου αρέσουν να βάζω παιδιά από την ακαδημία, μου αρέσει να στοιχηματίζω στους νέους. Θα είναι πιο δύσκολο με μεγάλο ρόστερ, θα παίρνουν όμως ευκαιρίες. Ο Πασχαλάκης θα παίξει αύριο».

Τα συναισθήματά του μετά την ήττα του πρώτου αγώνα: «Το αποτέλεσμα ήταν σκληρό γιατί δεν παίξαμε άσχημα. Χάσαμε τον έλεγχο, οφείλεται σε μία αρρώστια την οποία σιγά-σιγά θεραπεύουμε».

Τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού εκπροσώπησε ο Ουσεϊνού Μπα, ο οποίος δήλωσε: «Νιώθω πολύ καλά, έχω δουλέψει πολύ μετά τον τραυματισμό μου. Είδα πως δεν τα πήγαμε καλά. Χάσαμε ένα εντός έδρας ματς, κάτι που δεν είναι φυσιολογικό για εμάς. Είμαστε στεναχωρημένοι, όμως έχουμε δουλέψει και είμαστε εδώ για να τα δώσουμε όλα. Να κάνουμε ένα καλύτερο παιχνίδι και να έχουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα».

Όσο για το τι πρέπει να αλλάξει ο Ολυμπιακός σε σχέση το πρώτο παιχνίδι; «Έχουμε ένα νέο προπονητικό τιμ. Ένα από τα κυριότερα είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παρουσιαστούμε πιο επιθετικοί στο παιχνίδι μας. Να έχουμε τον έλεγχο του αγώνα και να είμαστε καλύτερα οργανωμένοι. Κυρίως είναι το θέμα της συγκέντρωσης. Σε αυτό οφείλεται το κακό αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα».

Δείτε επίσης