Σπορ

Τα σχέδια του Μίτσελ για το αποψινό ματς

Με Πασχαλάκη στο τέρμα, σχηματισμό 3-5-2, αλλά και το μυαλό στον… ΠΑΟΚ, ετοιμάζει ο Ισπανός προπονητής τον Ολυμπιακό για την αποψινή κρίσιμη εκτός έδρας αναμέτρηση του Europa League με την Καραμπάχ.

Τα σχέδια του Μίτσελ για το αποψινό ματς
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Το τελευταίο του χαρτί στην Ευρώπη παίζει απόψε στο Μπακού ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» αν θέλουν να συνεχίσουν να έχουν βλέψεις στις φετινές διοργανώσεις της UEFA, πρέπει να φύγουν από το «Τοφίκ Μπαχράμοβ», έχοντας στις αποσκευές τους το διπλό επί της Καραμπάχ.

Μόνο έτσι θα φτάσουν ή στην χειρότερη περίπτωση θα παραμείνουν σε απόσταση βολής από τη Ναντ που βρίσκεται στην 3η θέση του ομίλου που οδηγεί στα μπαράζ του Conference και η οποία μοιάζει ως ο μόνος ρεαλιστικός στόχος που μπορεί να έχει ο πρωταθλητής Ελλάδας μετά τις τρεις ήττες που γνώρισε σε ισάριθμα ματς του πρώτου γύρου.

Ο Μίτσελ, καταστρώνει τα σχέδια του με στόχο να χτυπήσει το ματς και να παραμείνει η ομάδα του όρθια στην Ευρώπη, αλλά παράλληλα έχει στο μυαλό του και το πρωτάθλημα καθώς ακολουθεί το δευτεριάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, όπου η νίκη αποτελεί μονόδρομο.

Έτσι δεν αποκλείεται να δούμε μία 11άδα με αρκετές αλλαγές, καθώς ο Ισπανός θέλει να ξεκουράσει κάποιους παίκτες του.

Σύμφωνα με τα όσα έχει δείξει στις τελευταίες προπονήσεις, ο προπονητής του Ολυμπιακού φαίνεται να έχει καταλήξει στο 3-5-2 και είναι πολύ πιθανό να αφήσει στον πάγκο ώστε να πάρουν ανάσες τους Εμβιλά, Ιμπόν, Μασούρα και Μπιέλ ή τουλάχιστον κάποιους εξ’΄ αυτών.

Σίγουρο θεωρείται το ντεμπούτο του Πασχαλάκη, καθώς το προανήγγειλε ο ίδιος ο Μίτσελ στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου. Στην 3άδα της άμυνας θα δούμε τους Σισέ, Παπασταθόπουλο, Μπα ενώ θέση διεκδικεί και ο Βρσάλικο. Τις δύο πτέρυγες θα καλύψουν οι Βρουσάι και Ρέαμπτσιουκ. Στα χαφ αν πάρουν «ρεπό» όσοι προαναφέραμε, είναι πολύ πιθανό να δούμε του Κουντέ, Μπουχαλάκη και Ντόι και στην κορυφή της επίθεσης μοιάζει σίγουρη η ταυτόχρονη παρουσία των Ουί Τζο και Αμπομπακάρ Καμαρά.

Δείτε επίσης