Σπορ

Premier League: Γουλβς - Νότιγχαμ Φόρεστ 1-0: Έπιασε πέναλντι ο Σα

Βαθμολογική «ανάσα» για τους λύκους που επέστρεψαν στις νίκες

Premier League: Γουλβς - Νότιγχαμ Φόρεστ 1-0: Έπιασε πέναλντι ο Σα
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Μετά από τρεις διαδοχικές ήττες από Μάντσεστερ Σίτι, Γουέστ Χαμ και Τσέλσι οι Λύκοι επέστρεψαν στις νίκες, καθώς επικράτησαν με 1-0 της ουραγού Νότιγχαμ Φόρεστ στο «Μολινό».

Δείτε ΕΔΩ το γκολ

Ο Ρούμπεν Νέβες πέτυχε το γκολ που έκρινε το ματς από τα έντεκα βήματα, ενώ ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Ζοσέ Σα, ήταν ο ήρωας για τους γηπεδούχους, καθώς απέκρουσε εκτέλεση πέναλτι του Τζόνσον.

Οι Λύκοι ήταν ανώτεροι από το πρώτο μέρος και πίεζαν την ομάδα του Στιβ Κούπερ, η οποία ήταν καλά οργανωμένη ανασταλτικά. Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι έφτασαν μια «ανάσα» από το γκολ στο 39' όταν μετά από εξαιρετικό τακουνάκι του Ποντένσε ο Αντάμα Τραορέ έκανε το γέμισμα, ο Κίλμαν κέρδισε την κεφαλιά αλλά σημάδεψε το δοκάρι.

Η Γουλβς συνέχισε να πιέζει, στο 55' ο Τραορέ σούταρε, η μπάλα κόντραρε στο χέρι του Τόφολο και μετά από παρέμβαση του VAR o διαιτητής πήγε για on-field review και έδωσε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Νέβες.

Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν και αυτοί πέναλτι στο 77' όταν ο «ρεφ» πήγε για δεύτερη φορά στο VAR και έδωσε την ανατροπή του Ματέους στον Γέιτς, όμως ο Ζοσέ Σα νίκησε τον Τζόνσον και έβαλε την «υπογραφή» του στο τρίποντο, με το οποίο οι Λύκοι έφτασαν τους εννέα πόντους και βγήκαν προς το παρόν από τη ζώνη του υποβιβασμού. Από την πλευρά της η Νότιγχαμ παραμένει στην τελευταία θέση με πέντε βαθμούς, όσους έχει και η Λέστερ.

Δείτε επίσης