Σπορ

ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ 2-2: Σκωτσέζικο ντους από τον Ντιουσέ!

Δύο φορές προηγήθηκαν αλλά, τελικά δεν τα κατάφεραν να πάρουν τη νίκη στην έδρα τους

ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ 2-2: Σκωτσέζικο ντους από τον Ντιουσέ!
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ο ΠΑΣ Γιάννινα προηγήθηκε με τους Ροσέρο και Μπαλάν και κρατούσε ως το 90' στα χέρια του το πολύτιμο τρίποντο της νίκης, όμως σε εκείνο το λεπτό ο Ντιουσέ με καταπληκτικό σουτ ισοφάρισε σε 2-2 και έδωσε στον ΟΦΗ τον πολυπόθητο βαθμό!

Σε ένα ματς γεμάτο έντονες φάσεις αλλά και τέσσερα γκολ, ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο ΟΦΗ έμειναν στο 2-2, καθώς δύο φορές προηγήθηκε ο ΠΑΣ αλλά δεν κράτησε το υπέρ του σκορ. Στο πρώτο 45λεπτο ο ΠΑΣ Γιάννινα σκόραρε από μία αμυντική αβλεψία του ΟΦΗ, όμως μάλλον το πιο δίκαιο θα ήταν να τελειώσει στο 0-0 ή στο 1-1 βάσει ευκαιριών.

Στην επανάληψη ο ΟΦΗ ήταν εκείνος που σκόραρε στο 56', στο 76' ο ΠΑΣ προηγήθηκε ξανά μετά από γύρισμα του Μπιλμπάο και πολύ καλό τελείωμα του Μπαλάν που είχε μπει ως αλλαγή στον αγώνα, όμως ο ΟΦΗ δεν είχε πει ακόμα την τελευταία του κουβέντα και ισοφάρισε με σουτ του Ντιουσέ στο 90'.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Πριόρ, Σόρια, Εραμούσπε, Παντελάκης, Κιάκος, Καραχάλιος, Μπιλμπάο, Τζίμας (74' Μπαλάν), Μορέιρα (88' Μπαγκαλιάνης), Ροσέρο και Παμλίδης (64' Ριένστρα).

ΟΦΗ: Μανδάς, Βούρος, Διαμαντής (80' Γιαννούλης), Μαρινάκης (46' Ντζου), Μπαλογιάννης, Μεγιάδο, Περέα (80' Καμάου), Τοράλ (71' Ντιουσέ), Λάρσον, Ντίκο (30' λ.τρ. Ντουρμισάι) και Γκερέρο.


Δείτε επίσης