Σπορ

Καντέ: Χειρουργήθηκε στους προσαγωγούς- Τέσσερις μήνες εκτός

Είμαι λυπημένος γι' αυτόν δήλωσε ο Ντεσάν

Καντέ: Χειρουργήθηκε στους προσαγωγούς- Τέσσερις μήνες εκτός
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Σε χειρουργική επέμβαση στους προσαγωγούς υποβλήθηκε ο Γάλλος διεθνής μέσος Ενγκολό Καντέ και θα είναι εκτός δράσης για τέσσερις μήνες.

Ο τραυματισμός του Γάλλου και το αναγκαστικό χειρουργείο με την μακρά αποθεραπεία θα του στερήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ, όπως ανακοίνωσε η ομάδα του, Τσέλσι.

Η απόφαση να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ελήφθη «με κοινή συμφωνία» μετά από συνεννόηση με έναν ειδικό, εξήγησε ο λονδρέζικος σύλλογος, προσθέτοντας στο δελτίο Τύπου:

«Μετά από μια επιτυχημένη επέμβαση, ο Ενγκολό θα είναι εκτός διαθεσιμότητας για τέσσερις μήνες».

Θα μας λείψει

Ο Γάλλος ομοσπονδιακός προπονητής, Ντιντιέ Ντεσάν, εξέφρασε τη λύπη του για την απουσία του Ενγκολό Καντέ από την τελική φάση του Μουντιάλ που αρχίζει σε λίγο περισσότερο από ένα μήνα στο Κατάρ (20 Νοεμβρίου-18 Δεκεμβρίου).

«Μια δύναμη λιγότερη για εμάς» είπε ο προπονητής της παγκόσμιας πρωταθλήτριας.

«Είμαι λυπημένος γι' αυτόν. Αισθάνεται απογοητευμένος. Είχε αρκετά προβλήματα τις τελευταίες δύο σεζόν. Υπέστη υποτροπή από μυϊκό τραυματισμό και η ημερομηνία επιστροφής του είναι μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο» τόνισε ο Ντεσάν

«Χάνουμε την ενέργειά του και την εμπειρία του. Και εκτός αυτού, σε ανθρώπινο επίπεδο, είναι ένας καλός άνθρωπος που ενώνει, που πάντα χαμογελά και που ήταν πολύ σημαντικός για όλους τους συλλόγους του και για εμάς. Θα μας λείψει» πρόσθεσε ο τεχνικός των «τρικολόρ».

Δείτε επίσης