Σπορ

Ξέσπασμα Κορακάκη: «Πέντε μας υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο»

«Όταν εγώ θα προσπεράσω τα μικρόφωνα, θα είμαι σνόμπ» συμπλήρωσε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια

Ξέσπασμα Κορακάκη: «Πέντε  μας υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο»
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Η Ελληνική αποστολή, επέστρεψε από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ,έχοντας στις αποσκευές της ένα ασημένιο μετάλλιο (Αεροβόλο Πιστόλι) και την κάρτα συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι το 2024.

Το ασημένιο μετάλλιο, καθώς και την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2024 εξασφάλισε η Αννα Κορακάκη.

Η Ελληνίδα Πρωταθλήτρια δήλωσε απογοητευμένη απο το γεγονός οτι στο αεροδρόμιο βρέθηκαν πέντε άνθρωποι όλοι και όλοι για να υποδεχθούν την αποστολή και κανένας απο αυτούς δεν ήταν δημοσιογράφος, γεγονός που σχολίασε μέσω αιχμηρής ανάρτησής από τον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook.

«Πέντε σε αριθμό (όσοι και οι Ολυμπιακοί κύκλοι)… Τόσοι ήταν εκείνοι που μας υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο, κατά την άφιξή μας στην Ελλάδα από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, απ’ όπου επιστρέψαμε και με μετάλλιο και με πρόκριση για τους ΟΑ "Παρίσι 2024".

Οι "λίγοι και καλοί" που λέει ο λαός μας, φίλοι, που ήταν ήδη εκεί, από τα πρώτα μου μετάλλια (και πριν από αυτά), ως μικρό κορίτσι. Είναι εκείνοι, που, θα σπρωχτούν άγαρμπα (ναι, κυριολεκτικά θα σπρωχτούν), αν επιστρέψω από τους επόμενους Ολυμπιακούς με ένα μετάλλιο για τη χώρα.

Θα σπρωχτούν, εξαιτίας των -χωρίς υπερβολή- επιδρομικών διαθέσεων και "ληστρικών κινήτρων" δημοσιογράφων, που με περισσό πάθος, θα κατηγορούν στην TV -με αφορμή το Ολυμπιακό μετάλλιο- οτιδήποτε και οποιονδήποτε άλλο "φταίει", που δεν προβάλλονται "τα παιδιά που μας κάνουν τόσο περήφανους με τις τεράστιες διακρίσεις τους".

Κι όταν εγώ θα προσπεράσω τότε τα μικρόφωνα, και τρέξω στη μάνα μου, τη Νίκη, τον Ηλία, το Νίκο, την Έλενα, τον Βαγγέλη, το Θοδωρή και όοολους εσάς, θα είμαι "σνομπ". Δεν πειράζει, θα είμαι τουλάχιστον αληθινή, όπως πάντα", έγραψε χαρακτηριστικά.

Ξέσπασμα Κορακάκη: «Πέντε μας υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο,

Δείτε επίσης