Σπορ

Γιουβέντους – Νέος τραυματισμός του Πογκμπά και… αντίο Mundial;

τραυματίστηκε ξανά στην προπόνηση και πιθανότατα θα δει το Mundial από τον  καναπέ του σπιτιού του

Γιουβέντους – Νέος τραυματισμός του Πογκμπά και… αντίο  Mundial;
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ο Γάλλος σταρ της Γιουβέντους τραυματίστηκε ξανά στην προπόνηση και πιθανότατα θα δει το Mundial από τον καναπέ του σπιτιού του.

Ο Πολ Πογκμπά επέστρεψε στο Τορίνο το καλοκαίρι μόνο… στα χαρτιά. Ο Γάλλος μέσος δεν έχει παίξει λεπτό με τη φανέλα των «μπιανκονέρι» από την ημέρα που πάτησε ξανά στην Ιταλία. Στην καλοκαιρινή προετοιμασία, ο Πογκμπά κατά τη διάρκεια της προπόνησης πλήγωσε τον μηνίσκο του.

Η ιταλική Gazzetta dello Sport ισχυρίζεται μέσω ρεπορτάζ της πως ο άσσος της Γιουβέντους τραυματίστηκε ξανά λίγο πριν την επιστροφή του στη δράση. Το δημοσίευμα κάνει λόγο για μυϊκό τραυματισμό, ο οποίος προήλθε από την παρατεταμένη αδράνεια του Γάλλου και την απουσία του από τα παιχνίδια. Πιθανότατα να μείνει εκτός για άλλες 10-15 ημέρες κάτι που σημαίνει πως μοιάζει πλέον απίθανο να τον δούμε να παίζει στους «μπιανκονέρι» μέσα στο 2022.

Παράλληλαο νέος του τραυματισμός βάζει ένα τεράστιο ερωτηματικό για το αν θα δούμε τον παίκτη να βρίσκεται στην αποστολή της Γαλλίας για το προσεχές Mundial. Ο Ντιντιέ Ντεσάν παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις περιμένοντας τις γνωματεύσεις των ειδικών. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «Τρικολόρ» βρίσκεται σε ένα μεγάλο δίλημμα. Αν ο ανέτοιμος Πογκμπά μπορεί να προσφέρει ή όχι στην ομάδα του. Ή αν η θέση του στην αποστολή της εθνικής ομάδας θα στερήσει την παρουσία κάποιου άλλου ποδοσφαιριστή που με τα σημερινά δεδομένα θα έδινε περισσότερα στο σύνολο.

Δείτε επίσης