Σπορ

Super League: Έμειναν στο μηδέν Παναιτωλικός και Λεβαδειακός

Οι Βοιωτοί έφυγαν με το βαθμό της ισοπαλίας

Super League: Έμειναν στο μηδέν Παναιτωλικός και Λεβαδειακός
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ισόπαλoi χωρίς τέρματα ήρθαν Παναιτωλικός και Λεβαδειακός στο Αγρίνιο για την 11η αγωνιστική της Super League.

Το παιχνίδι είχε ρυθμό και ευκαιρίες κυρίως από τους γηπεδούχους, αλλά οι δύο ομάδες απειλούσαν μονο με στημένες φάσεις και βαθιές μπαλίές προς την περιοχή.

Οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να σκοράρουν στο 23ο λεπτό, όταν μετά από σέντρα του ιδιαίτερα δραστήριου Ναντρέι Ναγκό, η μπάλα στρώθηκε στον Κολοβό και αυτός με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα προς την εστία, αλλά ο Μπάχανακ με προβολή έσωσε τον Λεβαδειακό.

Στο υπόλοιπο του πρώτου μέρους οι δύο ομάδες πήραν πρωτοβουλίες για να φτιάξουν φάσεις στις δύο εστίες, δίχως όμως αποτέλεσμα, με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στα αποδυτήρια χωρίς σκορ (0-0).

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες μπήκαν με το ίδιο μοτίβο, όμως ο Παναιτωλικός ήταν ανώτερος και είχε τις ευκαιρίες για να σκοράρει.

Ο Λεβαδειακός απείλησε για πρώτη φορά με κεφαλιά του Βινίσιους από το 50', η οποία πέρασε άουτ. Δύο λεπτά μετά ο Σενγκέλια με ένα σουτ έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ στο 54ο λεπτό μια κεφαλιά του Μπακάκη από καλή θέση, έπειτα από γύρισμα του Καρέλη, πέρασε άουτ.

Μετά από αυτή την ευκαιρία, ο ρυθμός του αγώνα κόπασε με τον Παναιτωλικό να έχει το μεγαλύτερο μερίδιο της κατοχής. Στο 71ο λεπτό ο Παναιτωλικός σπατάλησε την καλύτερη στιγμή του στο δεύτερο μέρος. Ο Κολοβός με ωραία μπαλιά βρήκε τον Καρελή και αυτός με πλασέ μέσα από την περιοχή, ανάγκασε τον Μάρκοβιτς σε σωτήρια επέμβαση.

Δέκα λεπτά μετά ο Παναιτωλικός σπατάλησε μια ακόμα σημαντική ευκαιρία. Ο Μόρσεϊ έκανε το γύρισμα από τα δεξιά και ο Κορνέλιους από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε την μπάλα ψηλά. Οι δύο ομάδες προσπάθησαν να απειλήσουν στα εναπομείναντα λεπτά του δευτέρου μέρους, δίχως όμως αποτέλεσμα, με το 0-0 να παραμένει μέχρι το φινάλε.

Στο γήπεδο βρέθηκε ο Ρόναλντ Κούμαν, ο οποίος ήταν ο εκλεκτός καλεσμένος του Γιάννη Αναστασίου, ενώ το Σάββατο δείπνησε στις εγκαταστάσεις της ομάδας του Αγρινίου.

Παναιτωλικός: Ανέστης, Μπακάκης, Λάρσον, Κορνέλιους, Χουχούμης, Μλάντεν (65' Ντουάρτε) Φλόρες, Μάρτενσον, Κολοβός (76' Ξενιτίδης), Νταγκό (67' Μόρσεϊ), Σενγκέλια, Καρέλης.

Λεβαδειακός: Μάρκοβιτς, Μπάχανακ, Βινίσιους, Λιάγκας, Τσάπρας, Σκβάρκα (90+5' Τσιριγώτης), Νίκας, Χάμοντ, Βρακάς, Λουαλούα (80' Γιαννιώτας), Πέτρε (90+5' Τζημόπουλος).

Δείτε επίσης