Σπορ

Super League: «Πάρτι» με πεντάρα έκανε ο Άρης

Σκόραρε πέντε γκολ απέναντι στη Λαμία

Super League: «Πάρτι» με πεντάρα έκανε ο Άρης
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ξέσπασε πάνω στη Λαμία, ο Άρης που είχε μόλις μία νίκη στις έξι προηγούμενες αγωνιστικές και σκόραρε μαζεμένα όσα γκολ του έλειπαν στα προηγούμενα παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Από την αρχή του αγώνα ο Άρης είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως η Λαμία όχι μόνο δεν επέτρεψε να νιώσει τον οποιονδήποτε κίνδυνο ο Σαράνοβ αλλά ήταν εκείνη που είχε τις δύο πρώτες τελικές, με καλύτερη την προβολή του Ντε Βινσέντι από πλεονεκτική θέση στο 8ο λεπτό, που σταμάτησε ο Κουέστα.

Στο 17' ο Άρης στην πρώτη του τελική βρήκε δίχτυα, με κεφαλιά του Φαμπιάνο από σέντρα του Πάλμα, ενώ από το 21΄ λεπτό η Λαμία έμεινε με 10 παίκτες, με τον Μπεχαράνο με δύο κίτρινες για φάουλ και και για εξύβριση.

Οι γηπεδούχοι επέβαλαν πλήρως το δικό τους ρυθμό μέχρι το 40΄ και έκαναν ό,τι ήθελαν στο χορτάρι, με τις ευκαιρίες να διαδέχονται η μία την άλλη.

Ο Λουίς Πάλμα, που μετά από την ασίστ στον Φαμπιάνο, χρίστηκε σκόρερ δύο φορές. Στο 33' νίκησε τον Σαράνοβ με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής,και στο 36' έγραψε το 3-0 με υπέροχο φαλτσαριστο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Η Λαμία άγγιξε το γκολ στο 42' αλλά η κεφαλιά του Ετέμπο να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι.

επανάληψη

Το σουτ του Φαμπιάνο στο 48' που σταμάτησε στο δεξί δοκάρι της εστίας του Σαράνοβ ήταν ενδεικτικό των επιθετικών διαθέσεων του Άρη και στο δεύτερο μέρος, με την επιβεβαίωση να έρχεται δέκα λεπτά αργότερα.

Από κόρνερ της Λαμίας, οι παίκτες του Πάρντιου βγήκαν ταχύτατα στην κόντρα, με τον Μαντσίνι να στρώνει στον Πάλμα που ερχόταν με μεγάλη ταχύτητα από πίσω και τον φορ από την Ονδούρα να εκτελεί με άπιαστο σουτ τον Σαράνοβ, για να συνδυάσει το 4-0 με το προσωπικό του χατ-τρικ.

Στο γκολ αυτό έδωσε την ευκαιρία στον Πάρντιου να κάνει τρεις αλλαγές στο 65' και η συνέχεια του αγώνα ήταν καθαρά διαδικαστική.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Μάνου Γκαρθία να βρίσκει τον Γκρέι μέσα στη μεγάλη περιοχή και εκείνον να αποφεύγει αντίπαλό του, για να νικήσει τον Σαράνοβ και να γράψει το τελικό 5-0 μέσα σε αποθέωση.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Εμπακατά, Πίρσμαν, Φαμπιάνο, Ενκουλού, Ετέμπο (85' Ιτούρμπε), Ματέο Γκαρσία (65' Ντιόπ), Ζερβινιό (66' Καμάτσο), Μαντσίνι (65' Γκρέι), Μάνου Γκαρθία, Πάλμα (85' Νταμπό)

ΛΑΜΙΑ: Σαράνοβ, Αντέτζο, Κορνέζος, Σιμόν (86' Προβυδάκης), Σαραμαντάς, Τσιλούλης (66' Μποάκι), Σλίβκα (75' Καραμάνος), Γιακουμάκης, Μπεχαράνο, Ντε Βινσέντι (46' Νούνιες), Ασκόβσκι (46' Τζανδάρης)

Δείτε επίσης