Σπορ

Euroleague: Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Παρτιζάν με στόχο την επιστροφή στις νίκες

Το παιχνίδι ξεχωρίζει και για τη μάχη μεταξύ των δύο κορυφαίων παικτών του πρωταθλήματος

Euroleague: Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Παρτιζάν με στόχο την επιστροφή στις νίκες
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ο Ολυμπιακός ρίχνεται στη «μάχη» της 7ης αγωνιστικής της Euroleague απόψε (10/11, 21:30), υποδεχόμενος την Παρτιζάν των Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και Ιωάννη Παπαπέτρου στο ΣΕΦ, ενώ ο Παναθηναϊκός θα ανοίξει τις πύλες του ΟΑΚΑ την Παρασκευή (11/11, 21:30) για να φιλοξενήσει την Μπασκόνια.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Παρτιζάν, 10/11, 21:30

Μετά την κατάρρευση του στο τέταρτο δεκάλεπτο κόντρα στη Βαλένθια την περασμένη εβδομάδα, ο Ολυμπιακός (4-2) θα προσπαθήσει να σβήσει την απογοήτευσή του από τις δύο διαδοχικές εντός έδρας ήττες (είχε προηγηθεί αυτή με τη Μονακό), απέναντι στην Παρτιζάν (3-3), η οποία προέρχεται από τρεις σερί νίκες. Το παιχνίδι ξεχωρίζει για τη μάχη μεταξύ των δύο κορυφαίων παικτών του πρωταθλήματος.

Από τη μία ο Σάσα Βεζένκοφ του Ολυμπιακού, ο οποίος ηγείται της διοργάνωσης στο PIR με 26,3 ανά αγώνα και από την άλλη ο Ματίας Λασόρ, που ακολουθεί δεύτερος με μέσο PIR 22,7. Ο Ολυμπιακός θα πρέπει επίσης να περιορίσει τον Κέβιν Πάντερ, ο οποίος σημείωσε 26 και 29 πόντους στις πιο πρόσφατες νίκες της Παρτιζάν, με τελευταίο θύμα της τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ, 11/11, 21:30

Ο Παναθηναϊκός (1-5) ευελπιστεί να δώσει τέλος στο αρνητικό σερί των τεσσάρων ηττών, υποδεχόμενος τη φορμαρισμένη Μπασκόνια (4-2).

Οι «πράσινοι» θα πρέπει πάση θυσία να σταματήσουν την επίθεση της Μπασκόνια, η οποία σημείωσε ρεκόρ παραγωγικότητας στη νίκη με 116-87 επί της Μακάμπι στη Βιτόρια, την περασμένη εβδομάδα. Η... διατάραξη της δημιουργίας του Ντάριους Τόμπσον, που οδηγεί το πρωτάθλημα με 7,2 ασίστ ανά αγώνα, θα είναι ζωτικής σημασίας για τον Παναθηναϊκό, όπως επίσης και ο περιορισμός της παραγωγικότητας του Μάρκους Χάουαρντ, ο οποίος ηγείται της επίθεσης των Βάσκων με μέσο όρο 19 πόντους.

Δείτε επίσης