Σπορ

Super League: Ολυμπιακός-ΑΕΚ 0-0, κερδισμένος ο Παναθηναϊκός

Έχασαν ευκαιρίες και οι δύο ομάδες χωρίς όμως να καταφέρουν να βρουν δίχτυα

Super League: Ολυμπιακός-ΑΕΚ 0-0, κερδισμένος ο Παναθηναϊκός
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ισόπαλο χωρίς σκορ έληξε το ντέρμπι Ολυμπιακού και ΑΕΚμε ...κερδισμένο τον Παναθηναϊκό ο οποίος αύξησε τη διαφορά από τους κιτρινόμαυρους στους οκτώ και τους ερυθρόλευκους στους δώδεκα.

Οι ερυθρόλευκοι χωρίς να φτάσουν την καλύτερή τους απόδοση είχαν καλές στιγμές ενώ ακυρώθηκε και γκολ του Χάμες.

Η ΑΕΚ είχε την υπεροχή στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης και στο 16' έχασε την πρώτη της ευκαιρία όταν ο Λιβάι Γκαρσία πλάσαρε αλλά δε νίκησε τον Πασχαλάκη.

Στο 19΄ ο Αραούχο έδωσε στον Γκατσίνοβιτς στην κορυφή της περιοχής, αυτός με τακουνάκι έβγαλε τον Ρότα στα δεξιά ο οποίος δεν κατάφερε να νικήσει τον Πασχαλάκη.

Στο 37' η ΑΕΚ έχασε μια ακόμη ευκαιρία, ο Γκατσίνοβιτς πάσαρε στον Γκαρσία, το σουτ του οποίου πέρασε άουτ

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ανέβασε την απόδοσή του. Στο 59΄μάλιστα βρήκε δίχτυα, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Εμβιλά, ο Μασούρας τροφοδότησε τον Χάμες Ροντρίγκες, ο οποιός έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Ωστόσο, το γκολ ακυρώθηκε μετά από εξέταση στο VAR για οφσάιντ του Μασούρα.

Η ΑΕΚ απάντησε στις ευκαιρίες στο 68'. Ο Αραούχο πάσαρε στο Γκαρσία αυτός έφυγε στην κόντρα μετά μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά και επιχείρησε να περάσει περάσει τη μπάλα από τον Πασχαλάκη αλλά ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού να έδιωξε σε κόρνερ

Η καλύτερη στιγμή του Ολυμπιακού στο παιχνίδι κατεγράφη στο 74'. Ο Χουάνγκ έβγαλε στο δεύτερο δοκάρι τον Μπακαμπού ο οποίος έδωσε την πάσα στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο ο οποίος έπιασε την κεφαλία. Ο Αθανασιάδης απέκρουσε αλλά ο Γκάρι που βρέθηκε στην πορεία της μπάλας, που δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ.

Η Ένωση είχε ευκαιρία στο 86΄όταν έπειτα από εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά, ο Αρόλντ Μουκουντί έπιασε την κεφαλιά η οποία προσγειώθηκε στην αγκαλιά του Πασχαλάκη.

Στο 88' ο Φαν Βερτ πήρε νέα κεφαλιά, με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

Το 0-0 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος με τις δύο ομάδες να παίρνουν από ένα βαθμό και τον Παναθηναϊκό να αυξάνει τη διαφορά του.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Παπασταθόπουλος, Ντόι, Άβιλα (89' Αγκιμπού Καμαρά), Ρέαμπτσουκ, Εμβιλά, Χουάνγκ, Μασούρας (61' Γκάρι Ροντρίγκες), Μπιέλ (82' Βρουσάι), Χάμες (89' Φορτούνης), Μπακαμπού (82' Αραμπί)

ΑΕΚ: Aθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα (81' Μάνταλος), Άμραμπατ (75' Φαν Βερτ), Αραούχο, Γκαρσία

Δείτε επίσης