Σπορ

Super League: Εύκολα ο ΠΑΟΚ 3-0 το Βόλο

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο στην τρίτη θέση της Super League.

Super League: Εύκολα ο ΠΑΟΚ 3-0 το Βόλο
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη νίκη του, επί του Βόλου με 3-0,στην Τούμπα και ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο στην τρίτη θέση της Super League.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και στο 6' κατάφεραν να σκοράρουν με τον Φιλίπε Σοάρες αλλά είχε προηγθεί σπρώξιμο στον Μπαριέντος και μέσω του VAR το γκολ ακυρώθηκε.

Ο Βόλος απείλησε στο 13' με τον Ματίγια αλλά ο Κοτάρσκι έδιωξε σε κόρνερ.

Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ στο 29' με εκτέλεση πέναλτι του Ολιβέιρα. Πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Ντόουγκλας Αουγκούστο.

Δύο λεπτά αργότερα ο Ζίβκοβιτς εκτός περιοχής έπιασε ένα τρομερό σουτ για να στείλει τη μπάλα στο δεξί γάμα του Κότνικ

Στο 42' και μέσω VAR ο Γκάμαρης είδε το χέρι του Κουλιεράκη στην κεφαλιά του Οζέγκοβιτς και έδωσε την ευκαιρία στον Βόλο να ισοφαρίσει. Ο Μπαριέντος ανέλαβε την εκτέλεση αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο 49' ο Αουγκούστο έπιασε ένα ωραίο σουτ εκτός περιοχής και ο Κότνικ έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 60' ο Κωνσταντέλιας ανετράπη μέσα στην περιοχή από τον Ματίγια. Ο Γκάμαρης και πάλι μέσω VAR έδωσε το πέναλτι στον ΠΑΟΚ και ο Αουγκούστο ευστόχησε για το 3-0 των γηπεδούχων.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Φιλίπε Σοάρες (73' Σβαμπ), Αουγκούστο (84' Ντάντας), Α. Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας (84' Κουαλιάτα), Ελ Καντουρί (73' Μπίσεσβαρ), Ολιβέιρα (73' Μπράντον Τόμας).

ΒΟΛΟΣ: Κότνικ, Άλχο, Πίρινεν, Εσκοβάλ, Λούνα (87' Λυμπεράκης), Μεταξάς, Μπαριέντος (66' Μπατόκιο), Ματίγια, Φερνάντες (66' Νοκιέρ), Ντέλετιτς (78' Βίκτορ Φερνάντες), Οζέγκοβιτς (66' Κούτσιας).

Δείτε επίσης