Σπορ

ΑΕΚ: Έρχεται ο Φερνάντες

Διακόπτεται πρόωρα ο δανεισμός του Ισπανού μεσοεπιθετικού και ο παίκτης θα ενταχθεί στις προπονήσεις της ΑΕΚ από τις 26 Νοεμβρίου

ΑΕΚ: Έρχεται ο Φερνάντες
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Πρόωρα αναμένεται να λήξει ο δανεισμός του Πάολο Φερνάντες στον Βόλο. Σύμφωνα με πληροφορίες από τον Βόλο ο Ισπανός θα φορέσει μέχρι τις 26 Νοεμβρίου τα κιτρινόμαυρα και θα ενταχθεί στις προπονήσεις της ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα μετά την ολοκλήρωση της 13ης αγωνιστικής ο δανεισμός του Φερνάντες θα διακοπεί και ο παίκτης θα κατέβει στην Αθήνα. Θα ενσωματωθεί στην Ένωση και θα δουλέψει υπό τις οδηγίες του Ματίας Αλμέιδα ξεκινώντας από την μίνι προετοιμασία στην Ολλανδία από 27 Νοεμβρίου εώς 5 Δεκεμβρίου. Στόχος είναι να προσαρμοστεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα και να είναι έτοιμος να προσφέρει αμέσως μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος και το ματς της ΑΕΚ με τον Πας στα Γιάννενα. Αυτή η εξέλιξη έρχεται και ως αποτέλεσμα του σοβαρού τραυματισμού του Ελίασον ο οποίος δημιούργησε κενό στο δεξί άκρο της επίθεσης της ΑΕΚ.

Ο Φερνάντες είναι ένας παίκτης που έχει αποδείξει στο ελληνικό πρωτάθλημα ότι μπορεί να προσφέρει πολλά σε αυτή τη θέση. Η θητεία του λοιπόν στον Βόλο θα ολοκληρωθεί λίγο νωρίτερα και στη συνέχεια θα ξεκινήσει γι’ αυτόν η μεγάλη πρόκληση της ΑΕΚ. Εννοείται πως δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στα τρία παιχνίδια (δύο πρωτάθλημα - ένα κύπελλο) που θα γίνουν εντός του 2022 αφού αποκτά δικαίωμα συμμετοχής τη 1 Ιανουαρίου του 2023.

Η φημολογία αυτή ξεκίνησε απο το Βόλο και επί της ουσίας επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Φερνάντες ο οποίος με ποστάρισμά του σήμερα στο instagram αποχαιρέτησε τους πάντες στο Βόλο. Από την ΑΕΚ πάντως η συγκεκριμένη πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί προς το παρόν.

«Χθες ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι στο Βόλο και το μόνο που μπορώ να πω είναι ένα ευχαριστώ σε όλους. Ηταν χαρά μου που μοιραστήκαμε υπέροχες στιγμές εδώ. Ευχαριστώ όλους τους προπονητές και το προσωπικό που είχα φέτος, αλλά και ενάμιση χρόνο στο κλαμπ. Ευχαριστώ ιδιαίτερα όλους τους συμπαίκτες μου. Μαζί σας παιδιά ήταν καταπληκτικά και είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα φτάσει στο στόχο της. Θα σας παρακολουθεί. Τα καλύτερα παιδιά. Αγάπη», λέει ο Φερνάντες στο αντίο του στο Βόλο.

Πηγή: ΑΕΚ365

Δείτε επίσης