Σπορ

Βόμβα απο Τουρκία: «Η Μπεσίκτας βλέπει Μαρσέλο»

Στην Τουρκία αναφέρουν ότι η Μπεσίκτας θέλει να πάρει τον Βραζιλιάνο από τον Ολυμπιακό,για να αντικαταστήσει τον Αρτούρ Μαζουακού

Βόμβα απο Τουρκία: «Η Μπεσίκτας βλέπει Μαρσέλο»
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις αναφορικά με το μέλλον του Μαρσέλο στον Ολυμπιακό, καθώς τις τελευταίες ώρες έχουν φουντώσει τα σενάρια για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.


Στην Τουρκία, το όνομα του Βραζιλιάνου του Ολυμπιακού, παίζει στα ρεπορτάζ τα οποία τον αναφέρουν ως μελλοντική μεταγραφή!

Συγκεκριμένα, η Fotospor αναφέρει ότι η ομάδα της Κωνσταντινούπολης «καλοβλέπει» την περίπτωση του Μαρσέλο, για τον Γενάρη. Στην Τουρκία αναφέρουν ότι η Μπεσίκτας θέλει να πάρει τον Βραζιλιάνο από τον Ολυμπιακό, για να αντικαταστήσει τον Αρτούρ Μαζουακού. Έναν άλλο «ερυθρόλευκο», ο οποίος φόρεσε τη φανέλα μέχρι τη σεζόν 2015-16.

Τούρκικα δημοσιεύματα
Στη Fotospor αναφέρουν ότι ο Μαρσέλο δεν θα συνεχίσει μετά τον Ιανουάριο στον Ολυμπιακό και πως κάπου εκεί… μπαίνει στο «πλάνο» η Μπεσίκτας. Αναφέρουν μάλιστα ότι ο ατζέντης του Μαρσέλο έχει κάνει ήδη συζητήσεις. Από τον Ολυμπιακό δεν προκύπτει κάτι.

Δείτε επίσης