Σπορ

Μουντιάλ 2022: Στο μηδέν έμειναν Πολωνία και Μεξικό

Ο Λεβαντόφσκι έχασε την ευκαιρία να πετύχει γκολ σε Μουντιάλ

Μουντιάλ 2022: Στο μηδέν έμειναν Πολωνία και Μεξικό
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Στο 5ο του Παγκόσμιο Κύπελλο ο Γκιγέρμο Οτσόα εξελίχθηκε σε απόλυτο πρωταγωνιστή του δεύτερου αγώνα του 3ου ομίλου, ανάμεσα στο Μεξικό και στην Πολωνία, που τελείωσε ισόπαλος χωρίς τέρματα (0-0). Αποτέλεσμα που σαφώς και «βόλεψε» την Αργεντινή, η οποία λίγες ώρες νωρίτερα στην πρεμιέρα του γκρουπ είχε υποστεί οδυνηρή ήττα από τη Σαουδική Αραβία με 2-1!

Η αναμέτρηση στο στάδιο «947» της Ντόχα «σημαδεύτηκε» από την φάση του 57ου λεπτού, που είχε πρωταγωνιστές τα δύο μεγάλα «αστέρια» των ομάδων, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και Γκιγέρμο Οτσόα. Ο σέντερ φορ της Μπάγερν κέρδισε πέναλτι, το εκτέλεσε ο ίδιος, αλλά ο 37χρονος πορτιέρε του Μεξικού απέδειξε την κλάση του, μη επιτρέποντας στον ηγέτη και αρχηγό της Πολωνίας να σκοράρει, κάτι που δεν έκανε ούτε στο Μουντιάλ της Ρωσίας το 2018!

ΜΕΞΙΚΟ: Οτσόα, Σάντσες, Μόντες, Μορένο, Γκαγιάρδο, Ερέρα (71' Ροντρίγκες), Έ. Άλβαρες, Τσάβες, Λοσάνο, Μαρτίν (71' Χιμένες), Βέγκα (84' Αντούνα)

ΠΟΛΩΝΙΑ: Σέσνι, Μπερεσίνσκι, Γκλικ, Κίβιο, Κας, Καμίνσκι, Κριχόβιακ, Σ. Σιμάνσκι (72' Φρανκόβσκι), Ζαλέβσκι (46' Μπιέλικ), Ζιελίνσκι (87' Μίλικ), Λεβαντόβσκι

Δείτε επίσης