Σπορ

Μουντιάλ 2022: Σήμερα κρίνεται το μέλλον του Μέσι - Το πρόγραμμα της 11ης ημέρας

Η δράση συνεχίζεται σήμερα (30/11) με τα ματς του 3ου και του 4ου ομίλου, που θα προκύψουν οι τρεις ομάδες που θα ακολουθήσουν τη Γαλλία στους «16»

Μουντιάλ 2022: Σήμερα κρίνεται το μέλλον του Μέσι - Το πρόγραμμα της 11ης ημέρας
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Στην 3η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Μουντιάλ μπήκαν χθες οι 32 ομάδες με τις Ολλανδία, Αγγλία, ΗΠΑ και Σενεγάλη να εξασφαλίζουν την πρόκριση τους και να ακολουθούν στα νοκ άουτ τις Βραζιλία, Πορτογαλία και Γαλλία.

Μάλιστα μετά την ολοκλήρωση του 1ου και 2ου ομίλου δημιουργήθηκαν και τα πρώτα «ζευγάρια» της φάσης των νοκ-άουτ: Η Ολλανδία θα αντιμετωπίσει τους Αμερικανούς το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στην Αλ-Ραγιάν, ενώ η Αγγλία θα παίξει με τη Σενεγάλη μία μέρα αργότερα (Κυριακή, 4/12) στην Αλ-Χορ.

Η δράση συνεχίζεται σήμερα (30/11) με τα ματς του 3ου και του 4ου ομίλου, απ’ όπου θα προκύψουν οι τρεις ομάδες που θα ακολουθήσουν τη Γαλλία στους «16».

Στο «Al Janoub Stadium» της πόλης Αλ Ουάκρα, η Αυστραλία θα αντιμετωπίσει στις 17:00 τη Δανία, σε ένα πολύ μεγάλο ματς που φέρνει τους Αυστραλούς σε θέση ισχύος στον 4ο όμιλο, καθώς πιθανότατα θα «βολευτούν» και με την ισοπαλία.

Την ίδια ώρα στο «Education City Stadium» της πόλης Άλ-Ραγιάν, η Γαλλία με εξασφαλισμένη την παρουσία της τους «16», θα παίξει με την Τυνησία που «καίγεται» για τη νίκη για να διατηρήσει μαθηματικές πιθανότητες πρόκρισης (χρειάζεται αρκετά γκολ και να μην νικήσει η Αυστραλία στο άλλο ματς).

Στις 21:00 στο «974 Stadium» για τον 3ο όμιλο διεξάγεται το ντέρμπι κορυφής μεταξύ Πολωνίας και Αργεντινής. Ο Λεβαντόφσκι «βολεύεται» και με την ισοπαλία για να εξασφαλίσει την πρόκρισή της ομάδας του, όμως ίσως αυτό να μην αρκεί για τον Μέσι, ο οποίος θέλει τη νίκη για να πάρει την πρωτιά στον όμιλο.

Οι Σαουδάραβες έκαναν την απόλυτη έκπληξη στην πρεμιέρα νικώντας την Αργεντινή, όμως τη 2η αγωνιστική ηττήθηκαν από την Πολωνία και απόψε έχουν άλλη μία ευκαιρία απέναντι στο Μεξικό, το οποίο θέλει νίκη με περισσότερα από ένα γκολ και την ίδια ώρα να ηττηθεί η Πολωνία από την Αργεντινή, για να «αρπάξει» τη 2η θέση στον 3ο όμιλο και να προκριθεί στους «16».

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου
17:00 Τυνησία-Γαλλία (4ος όμιλος), Στάδιο Education City – ΑΝΤ1
17:00 Αυστραλία-Δανία (4ος όμιλος), Στάδιο Al-Janoub – antenna.gr και ΑΝΤ1+

protothema.gr

Δείτε επίσης