Σπορ

Μουντιάλ 2022: Ερωτικό «τρίγωνο» σκιάζει στην Εθνική Σερβίας

Φήμες για σχέση του Βλάχοβιτς με τη σύζυγο του αναπληρωματικού τερματοφύλακα

Μουντιάλ 2022: Ερωτικό «τρίγωνο» σκιάζει  στην Εθνική Σερβίας
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ένα ερωτικό τρίγωνο σκιάζει την εθνική Σερβίας που ενώ κοιτάζει την πρόκριση στους «16» του Μουντιάλ απέναντι στην Ελβετία, θα πρέπει πρώτα να λύσει και τα ερωτικά των παικτών της.

Δημοσιεύματα απο την Σερβία επιμένουν ότι ο Ντούσαν Βλάχοβιτς, επιθετικός στη Γιουβέντους, έχει παράνομη σχέση με την Αννα Ραΐκοβιτς, σύζυγο του αναπληρωματικού τερματοφύλακα της Εθνικής Σερβίας, Πρέντραγκ Ραΐκοβιτς.

Η φημολογία έγινε ακόμα πιο έντονη επειδή η Ραΐκοβιτς, που έχει με τον σύζυγό της δύο παιδιά, είναι στο Κατάρ για το Μουντιάλ.


Η κατάσταση φαίνεται να έχει ξεφύγει αφού το ροζ σκάνδαλο απασχόλησε και τη συνέντευξη Τύπου της σερβικής ομάδας ενόψει του κρίσιμου αγώνα.

«Συγγνώμη που ξεκινώ έτσι, αλλά πρέπει να μιλήσω για ένα θέμα στο οποίο εμπλέκεται το όνομά μου. Ό,τι έχετε ακούσει ή διαβάσει, δεν χρειάζεται να πω ότι είναι παράλογο», σημείωσε ο Βλάχοβιτς είπε και πρόσθεσε:

«Κάποιοι βαριούνται και δεν έχουν τίποτα καλύτερο να κάνουν από το να χτυπούν την Εθνική ομάδα και να της αποσπούν την προσοχή από αυτό για το οποίο δουλεύει. Είμαστε ενωμένοι και αυτές οι ιστορίες είναι εντελώς γελοίες».

Ο Βλάχοβιτς δεσμεύτηκε να κινηθεί νομικά: «Θέλω απλά να προστατέψω το όνομά μου και θα προχωρήσω σε νομικές διαδικασίες. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. Ήλπιζα ότι κάποιοι θα στηρίξουν την ομάδα πριν από ένα πολύ σημαντικό ματς, αλλά μας αναγκάζουν να μιλάμε για θέματα που δεν έχουν καμία υπόσταση και καμία σχέση με το ποδόσφαιρο», είπε.

Δείτε επίσης