Σπορ

Μουντιάλ 2022: Καμικάζι - Πέταξαν έξω τη Γερμανία και άφησαν δεύτερη την Ισπανία

Νίκησαν 2-1 τους Ίβηρες

Μουντιάλ 2022: Καμικάζι - Πέταξαν έξω τη Γερμανία και άφησαν δεύτερη την Ισπανία
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Η Ιαπωνία έκανε ακόμα μία ιστορική ανατροπή, και νίκησε με 2-1 την Ισπανία την οποία άφησε στη δεύτερη θέση του 5ου ομίλου του Μουντιάλ 2022 και έστειλε στην τρίτη θέση τη Γερμανία που μέενι εκτός Μουντιάλ.

Η Ισπανία μπήκε με αλλαγές στον αγωνιστικό χώρο και τους Άλβαρο Μοράτα, Νίκο Γουίλιαμς να πλαισιώνουν τον Ντάνι Όλμο στην επίθεση.

Με κεφαλιά του Μοράτα στο 11ο λεπτό η Ισπανία άνοιξε το σκορ, όμως η Ιαπωνία δεν παραδώθηκε.

Στο 48ο λεπτό, ο Ρίτσου Ντόαν που μπήκε αλλαγή με υπέροχο σουτ εκτός περιοχής ισοφάρισε σε 1-1 και τρία λεπτά αργότερα, ο Καόρου Μιτόμα που μπήκε και αυτός αλλαγή πρόλαβε την μπάλα για ένα χιλιοστό πριν βγει άουτ, έκανε το γύρισμα στον Άο Τανάκα κι αυτός με το σώμα από κοντά ολοκλήρωσε την ανατροπή.

Στη συνέχεια είχαν κάποιες ευκαιρίες οι δύο ομάδες, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, ενώ το μυαλό και των δύο ήταν και στο άλλο παιχνίδι της Γερμανίας με την Κόστα Ρϊκα που είχε εναλλαγές στο σκορ.

ΙΑΠΩΝΙΑ: Γκόντα, Ιτακούρα, Γιοσίντα, Τανιγκούτσι, Ίτο, Μορίτα, Τανάκα (87' Έντο), Ναγκατόμο (46' Μιτόμα), Καμάντα (69' Τομιγιάσου), Μαέντα (62' Ασάνο), Κούμπο (46' Ντόαν)

ΙΣΠΑΝΙΑ: Σιμόν, Αθπιλικουέτα (46' Καρβαχάλ), Ρόδρι, Π. Τόρες, Μπαλντέ (68' Άλμπα), Γκάβι (68' Φάτι), Μπουσκέτς, Πέδρι, Γουίλιαμς (57' Τόρες), Μοράτα (57' Ασένσιο), Όλμο

Δείτε επίσης