Σπορ

Μουντιάλ 2022: «Πάρτι» έκανε η ομάδα του Σάντος - Διέλυσε την Ελβετία

Ο Γκονσάλο Ράμος ξεκίνησε στη θέση του Κριστιάνο Ρονάλντο και σημείωσε τρία γκολ στο θριαμβευτικό 6-1 επί της Ελβετίας

Μουντιάλ 2022: «Πάρτι» έκανε η ομάδα του Σάντος - Διέλυσε την Ελβετία
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ο Φερνάντο Σαντος ξεκίνησε βασικό τον Γκονσάλο Ράμος στη θέση του Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος σημείωσε τρία γκολ στο θριαμβευτικό 6-1 επί της Ελβετίας για τη φάση των 16 του Μουντιάλ 2022.

Η Πορτογαλία θα αντιμετωπίσει το Μαρόκο στα προημιτελικά το Σάββατο.

Στο 17' ο Ράμος με υπέροχο σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0. Το 2-0 σημειώθηκε στο 33' με τον με τον 39χρονο Πέπε.

Οι Πορτογάλοι συνέχισαν με την ίδια δυναμική και στο δεύτερο ημίχρονο με τον Ράμος να κάνει το 3-0 στο 51' και και τον Ραφαέλ Γκερέιρο το 4-0 στο 55'. Ο Μανουέλ Ακάντζι μείωσε στο επόμενο λεπτό αλλά όλα είχαν κριθεί.

Αντι όμως να μειώσουν οι Ελβετοί ο Ράμος πέτυχε και τρίτο γκολ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήθελε να παίξει.ο Σάντος δεν του χάλασε χατίρι κι έβαλε στο γήπεδο τον ηγέτη αυτής της ομάδας, ο οποίος ήταν ευδιάθετος και έψαχνε το γκολ.

Μπορεί να μην το βρήκε (είχε ένα φάουλ στο τείχος κι ένα γκολ στο οποίο ήταν οφσάιντ και δεν μέτρησε), αλλά η Πορτογαλία αποδείχθηκε πως δεν τον χρειάστηκε σε αυτό το παιχνίδι. Η αλλαγή που σκόραρε ήταν τελικά ο Ραφαέλ Λεάο με υπέροχη λόμπα από αριστερά και με το θριαμβευτικό 6-1.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Κόστα, Νταλότ, Πέπε, Ντίας, Γκερέιρο, Οτάβιο (73' Βιτίνια), Καρβάλιο, Μπ. Σίλβα (81' Νέβες), Φερνάντες (87' Λεάο), Ράμος (73' Όρτα), Φέλιξ (73' Ρονάλντο)

ΕΛΒΕΤΙΑ: Ζόμερ, Φερνάντες, Σαρ (46' Τσεμέρτ), Ακάντζι, Ροντρίγκεζ, Φρόιλερ (54' Ζακάρια), Τζάκα, Σακίρι, Σο (54' Σεφέροβιτς), Βάργκας (66' Οκαφόρ), Εμπολό (89' Τζασαρί)

Δείτε επίσης