Σπορ

Η Αλ Ιτιχάντ προσφέρει στον Μέσι τα διπλά απ' όσα παίρνει ο Ρονάλντο στην Αλ Νασρ!

«Χρυσή» πρόταση από την Αλ Ιτιχάντ, η οποία σύμφωνα με τη «Marca» είναι διατεθειμένη να προσφέρει 350 εκατ. ευρώ ετησίως στον Αργεντινό

Η Αλ Ιτιχάντ προσφέρει στον Μέσι τα διπλά απ' όσα παίρνει ο Ρονάλντο στην Αλ Νασρ!
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Η παράνοια στη Σαουδική Αραβία με τους παγκόσμιους σταρ του ποδοσφαίρου όχι απλά συνεχίζεται, αλλά μόλις... άρχισε!

Λίγες μέρες μετά τη μεταγραφή-βόμβα του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Αλ Νασρ και το ακριβότερο συμβόλαιο που δόθηκε ποτέ σε αθλητή (200 εκατ. τον χρόνο), το ενδιαφέρον του αραβικού κράτους και των συλλόγων του έχει στραφεί στον Λιονέλ Μέσι, για τον οποίο η Αλ Χιλάλ προσφέρει πάνω από 270 εκατομμύρια ευρώ ώστε να κερδίσει την υπογραφή του.

Ο Αργεντινός δεν έχει ανανεώσει ακόμα στην Παρί Σεν Ζερμέν κι ως εκ τούτου οι επίδοξοι μνηστήρες ονειρεύονται την άφιξή του, με την Αλ Ιτιχάντ να μπαίνει κι αυτή στο κόλπο και να δείχνει διατεθειμένη να σπάσει κάθε κοντέρ για να τον κάνει κάτοικο Τζέντα.

Σύμφωνα με τη «Marca», ο σύλλογος με προπονητή τον Νούνο Εσπίριτο Σάντο όχι απλά σκέφτεται να υπερκεράσει τον αριθμό των 270 εκατομμυρίων ευρώ στην πρότασή του, αλλά να προσφέρει στον Μέσι σχεδόν τα διπλάσια από όσα προβλέπει ετησίως η αμοιβή του Κριστιάνο Ρονάλντο από την Αλ Νασρ. Συγκεκριμένα, 350 εκατομμύρια ευρώ τη σεζόν!

Το δημοσίευμα αναφέρει πως οι δύο σύλλογοι έχουν ζητήσει τη βοήθεια της κυβέρνησης για να υλοποιήσουν το deal και η γενικότερη στάση τους δείχνει πως δεν θα παρατήσουν εύκολα τα όπλα.

Δείτε επίσης