Σπορ

Θρίαμβος της Μπαρτσελόνα στο Clasico και πρώτος τίτλος για τον Τσάβι

Κύπελλο με σημειολογική σημασία γιατί επιτεύχθηκε στο κλασικό επί της Ρεάλ και ήταν το πρώτο για τον Τσάβι, στον πάγκο των Καταλανών

Θρίαμβος της Μπαρτσελόνα στο Clasico και πρώτος τίτλος για τον Τσάβι
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Στα γήπεδα του κόσμου, η Μπαρτσελόνα επέστρεψε στους τίτλους μετά από 21 μήνες, με την κατάκτηση του ισπανικού Super Cup, επικρατώντας 3-1 της αιώνιας αντιπάλου Ρεάλ Μαδρίτης, στο Ριάντ. Στη Γαλλία, η Παρί Σεν Ζερμέν γνώρισε τη δεύτερη ήττα στο πρωτάθλημα, στους τελευταίους τρεις αγώνες, με 1-0 από τη Ρεν.


O Σέρχι Μπουσκέτς υψώνει το τρόπαιο του Super Cup Ισπανίας στο Ριάντ και οι παίκτες της Μπαρτσελόνα πανηγυρίζουν και πάλι τίτλο μετά τον Απρίλιο του 2021.

Κύπελλο με σημειολογική σημασία γιατί επιτεύχθηκε στο κλασικό επί της Ρεάλ και ήταν το πρώτο για τον Τσάβι, στον πάγκο των Καταλανών.

Η Μπαρτσελόνα κυριάρχησε στον τελικό. Προηγήθηκε με τον 18χρονο Γκάβι στο 33′ και πριν τη λήξη του ημιχρόνου έβαλε και δεύτερο γκολ με τον Λεβαντόφσκι. Στο 69ο λεπτό, ο Πέδρι διεύρυνε το σκορ στο 3-0 και η Ρεάλ που έδινε αίσθηση αδιαφορίας για τον αγώνα, μείωσε στο τελικό 3-1 με τον Μπενζεμά στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Στη Γαλλία «χαστούκι» για την πρωτοπόρο Παρί Σεν Ζερμέν . Η γηπεδούχος Ρεν με σκόρερ τον Αφρικανό Τραορέ πήρε σπουδαία νίκη 1- 0 .Δεύτερη ήττα των παριζιάνων στο πρωτάθλημα και η Λάνς πλησίασε την Παρί στους τρεις βαθμούς.

Στην Ιταλία η Ρόμα, παρέμεινε διεκδικήτρια ευρωπαϊκής θέσης χάρη στον Πάολο Ντιμπάλα.

Ο 29χρονος Αργεντίνος επιθετικός πέτυχε το 1-0 επί της Φιορεντίνα στο 40′ και ήταν σκόρερ και του τελικού 2- 0 στη Ρώμη στο 82ο λεπτό με δημιουργό και σε αυτή την περίπτωση τον Εϊμπραχαμ

Δείτε επίσης