Σπορ

NBA: Θρίαμβος των Μπακς στην επιστροφή του Giannis

Αντετοκούνμπο: «Δούλεψα πολύ περισσότερο αυτές τις ημέρες»

NBA: Θρίαμβος των Μπακς στην επιστροφή του Giannis
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να επιστρέφει μετά από περίπου δύο εβδομάδες το Μιλγουόκι έκανε πάρτι και νίκησε εκτός έδρας το Ντιτρόιτ με 150-130.

Οι Μπακς ήταν καταιγιστικοί και δεν άφησαν κανένα περιθώριο με τον Ελληνα σταρ να είναι ο καλύτερος του γηπέδου. O Giannis σημείωσε 29 πόντους, 12 ριμπάουντ, 4 ασίστ σε μόλις 26':31".


Αξίζει να σημειωθεί ότι επέστρεψε και ο Κρις Μίντλετον, καθώς και οι 150 πόντοι είναι οι περισσότεροι που έχουν σημειωθεί φέτος.


Οι Μπακς ήταν η μοναδική ομάδα που σημείωσε εκτός έδρας νίκη σήμερα. Οι Μάτζικ με άμυνα από... ατσάλι έκαμψαν την αντίσταση της Βοστώνης με 113-98 και σταμάτησαν το σερί τους των 9 διαδοχικών νικών.


Οι Σέλτικς αυτοκτόνησα καθώς για 6':20" στην 4η περίοδο σημείωσαν μόλις 3 πόντους! Είναι τρίτη συνεχόμενη φορά που οι Μάτζικ νίκησαν τους Σέλτικς.
Σε αγώνες για το πρωτάθλημα μπάσκετ του ΝΒΑ, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

Ορλάντο - Βοστώνη 113-98
Ντιτρότι - Μιλγουόκι 130-150
Σικάγο - Ατλάντα 111-100
Χιούστον - Μινεσότα 119-114
Γιούτα - Σαρλοτ 120-102
Πόρτλαντ - Σαν Αντόνιο 147-127
Σακραμέντο - Μέμφις 133-100

Ο Ελληνας σούπερ σταρ δήλωσε μετά το ματς:

«Δεν ένιωσα ότι έλειψα σε πέντε ματς, αλλά ότι δούλεψα πολύ περισσότερο. Όταν είσαι ενεργός παίζεις στο παιχνίδι και μετά ετοιμάζεσαι για το επόμενο.

Όμως όταν δεν παίζεις, πρέπει να πας να κάνεις προπόνηση, την επόμενη ημέρα όταν η ομάδα έχει ρεπό εσύ πρέπει να πας και να δουλέψεις, να κάνεις θεραπεία, ασκήσεις στην πισίνα, να τρέξεις, να ξυπνήσεις νωρίς μετά, να παίξεις one on one, να κάνεις βάρη», τόνισε σχετικά και συμπλήρωσε:

«Η δουλειά που γίνεται είναι περισσότερη. Όμως είναι καλό να δουλεύεις και να προσέχεις το σώμα σου ώστε να επιστρέψεις μετά υγιής. Ήθελα να είμαι ανταγωνιστικός, μπήκαν τα σουτ και ένιωσα πολύ καλά. Δεν είχα αγωνιστεί για περισσότερες από 10 ημέρες και απλά ένιωθα πολύ καλά. Σημασία έχει να είμαστε υγιείς. Όσο είμαστε υγιείς τόσο είναι και μεγαλύτερο το ποσοστό για να παίξουμε καλό μπάσκετ αργότερα στη σεζόν. Όταν κάποια παιδιά δεν είναι διαθέσιμα, τότε η δουλειά μας γίνεται πιο δύσκολη».

Δείτε επίσης