Σπορ

Australian Open: Έτοιμος να γράψει ιστορία ο Τσιτσιπάς στη Μελβούρνη

Έφτασε η μεγάλη ώρα για τον Τσιτσιπά απέναντι στον Τζόκοβιτς

Australian Open: Τι ώρα ξεκινά ο τελικός του Τσιτσιπά με τον Τζόκοβιτς
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

O τελικός του Australian Open ξεκινάει στις 10.30 π.μ (ώρα Ελλάδος) με τον Στέφανο Τσιτσιπά να διεκδικεί τον πρώτο τίτλο Grand Slam στην καριέρα του.

Στέφανος Τσιτσιπάς και Νόβακ Τζόκοβιτς θα διασταυρώσουν για 13η φορά τις ρακέτες τους στον τελικό του Australian Open, με τον νικητή της αναμέτρησης της «Rod Laver Arena» να στέφεται πρωταθλητής στο πρώτο Grand Slam της χρονιάς και τη Δευτέρα να «σκαρφαλώνει» στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης της ATP.

Είναι η δεύτερη αναμέτρηση μεταξύ τους σε τελικό Grand Slam, μετά την επική ανατροπή του Τζόκοβιτς στον τελικό του Roland Garros 2021 (αναδείχθηκε νικητής, επιστρέφοντας από το 0-2 σετ).

Ο Έλληνας πρωταθλητής, σε ηλικία 24 ετών και πέντε μηνών, έγινε ο νεαρότερος φιναλίστ του Αustralian Open, τα τελευταία 12 χρόνια, ενώ ευελπιστεί να είναι ο νικητής του Australian Open, καθώς πλην του τίτλου και του Νο1 της ATP Rankings, θα φύγει πλουσιότερος κατά 2.1 εκατομμύρια δολάρια.

Το κανάλι του τελικού

Ο τελικός του Australian Open, Στέφανος Τσιτσιπάς - Νόβακ Τζόκοβιτς, θα διεξαχθεί σήμερα στις 10:30, στη «Rod Laver Arena» και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το κανάλι Eurosport 1 HD.

Δείτε επίσης