Σπορ

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ «σκοτώνονται» για τον Σλοβάκο διαιτητή

Σλοβάκος, ψυχοπαίδι του Λούμπος Μίχελ λέει ο ΟΣΦΠ- Και η πρώην σύζυγος του δ/ντη της ΠΑΕ, Σλοβάκα είναι, θα μπορούσε να επηρεάσει το ίδιο, απαντά ο ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ «σκοτώνονται» για τον Σλοβάκο διαιτητή
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Η κεντρική επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΟ (ΚΕΔ) όρισε σήμερα τον Σλοβάκο διαιτητή, Ιβάν Κρούζλιακ, να διευθύνει το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού, την Κυριακή στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League, προκαλώντας την έντονη αντίδραση της ομάδας του Πειραιά.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
«Η πρόκληση ξεπερνάει πλέον κάθε όριο. Η επιλογή Μπένετ, Μάνταλου, Μπαλτάκου, δείχνει τι ακριβώς συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Στο πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς ως τώρα επιλέγουν διαιτητή έναν Σλοβάκο, τον Ιβαν Κρούζλιακ, ψυχοπαίδι του Λούμπος Μίχελ με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Ένα διαιτητή που στο παιχνίδι Ντιναμό Κιέβου-Ολυμπιακός έκρινε την πρόκριση κατά του Ολυμπιακού και ακολούθησε επίσημη διαμαρτυρία στην UEFA. Ξεκαθαρίζουμε ότι δεν δεχόμαστε τον συγκεκριμένο ορισμό και οφείλουν άμεσα να τον αντικαταστήσουν άμεσα!

Καταλαβαίνουν όλοι πλέον ότι δε μιλάμε για αχρηστία του τουρίστα Μπένετ, του εργαλείου Μάνταλου ή του μπροστινού Μπαλτάκου. Πρόκειται για ανοιχτή πρόκληση και σχέδιο της συμμορίας για να πλήξουν τον Ολυμπιακό»

Άμεση ήταν η απάντηση απο τον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ απάντησε με δική του ανακοίνωση σε εκείνη του Ολυμπιακού που άφησε υπαινιγμούς για πιθανό επηρεασμό του διαιτητή Κρούζλιακ από τον πρώην αθλητικό διευθυντή του ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

«Ο υπαινιγμός της ΠΑΕ ΟΣΦΠ, ότι ένας πρώην αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τη Σλοβακία θα μπορούσε να επηρεάσει έναν elite διαιτητή, είναι εξίσου αστεία με την υπόθεση ότι μια Σλοβάκα πρώην σύζυγος σημερινού αθλητικού διευθυντή της ΠΑΕ ΟΣΦΠ θα μπορούσε να κάνει το ίδιο.

Δεν θα συμμετάσχουμε στην προσπάθεια δημιουργίας τοξικού κλίματος, καθώς γνωρίζουμε ότι ο Ολυμπιακός ίσως να ένιωθε καλύτερα αν ξαναορίζονταν οι Τρεϊμάνις-Πινέιρο ή άλλα ψυχοπαίδια του Κλατενμπεργκ.

Συμφωνήσαμε και οι δύο ΠΑΕ να οριστεί elite διαιτητής όπως και έγινε. Ευχόμαστε να μη θυμόμαστε μετά το ματς καν το όνομά του».


Δείτε επίσης