Σπορ

Ρότερνταμ: Δύσκολη κλήρωση για τον Τσιτσιπά

Ο Έλληνας τενίστας τοποθετήθηκε στο νο1 του ταμπλό του ABN Amro Open

Ρότερνταμ: Δύσκολη κλήρωση για τον Τσιτσιπά
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Δύσκολο θα είναι το έργο του Στέφανου Τσιτσιπά στο δυνατό 500άρι τουρνουά του Ρότερνταμ, που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί από τις 11-19 Φεβρουαρίου στην ολλανδική πόλη.

Στην κλήρωση που έγινε σήμερα (10/02) ο Έλληνας τενίστας τοποθετήθηκε στο νο1 του ταμπλό του ABN Amro Open και... με το καλημέρα θα έχει δύσκολη αποστολή απέναντι στον 23χρονο Φινλανδό, Εμιλ Ρουσουβόρι (νο53 στον κόσμο).

Εφόσον προκριθεί στον 2ο γύρο ο 24χρονος θα παίξει με το νικητή του αγώνα ανάμεσα στον Γιανίκ Σίνερ (νο17) και στον Μπενζαμέν Μπονζί (νο42), ενώ εάν περάσει και τοπ εμπόδιο αυτό θα βρεί πιθανότατα απέναντί του το νο8 του ταμπλό και νο15 της ATP, Πάμπλο Καρένιο Μπούστα.

Στους ημιτελικούς του τουρνουά το νο3 της παγκόσμιας κατάταξης διασταυρώνεται με το νικητή του πιθανότερου μεγάλου προημιτελικού, ανάμεσα σε Αλεξάντερ Ζβέρεφ και Χόλγκερ Ρούνε.

Στο κάτω μέρος του ταμπλό ο κάτοχος του τίτλου, Φέλιξ Οζέρ-Αλιασίμ (νο4 του ταμπλό) θα έχει πιθανό αντίπαλο στους «8» τον Ντανίιλ Μεντβέντεφ. Για να φτάσει έως εκεί ο Καναδός θα πρέπει πρώτα να ξεπεράσει τα εμπόδια των Λορέντσο Σονέγκο και Νταβίντ Γκοφάν, ενώ ο Ρώσος καλείται ν΄ αποκλείσει τους Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς-Φοκίνα και Μπόρνα Τσόριτς.

Δείτε επίσης