Σπορ

Λαμία - ΠΑΣ Γιάννινα 2 - 0: Σπουδαία νίκη στη μάχη της Λαμίας για σωτηρία...

Ο ήρωας για την ομάδα της Φθιώτιδας ήταν ο Νίκος Βέργος ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ

Λαμία - ΠΑΣ Γιάννινα 2 - 0: Σπουδαία νίκη στη μάχη της Λαμίας για σωτηρία...
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Μια μεγάλη νίκη στη μάχη που δίνει για τη σωτηρία πήρε η ομάδα της Φθιώτιδας, που επικράτησε με 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα για την πρώτη αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να έχουν την υπεροχή, ενώ στο 9ο λεπτό έχασαν σημαντική στιγμή με τον Βέργο, ο οποίος κατάφερε να βρει δίχτυα στο 12ο λεπτό: Ο Μαρτίνεθ έκανε το σουτ από μακριά, η μπάλα βρήκε στον Μπακαδήμα και άλλαξε πορεία, ο Τσιντώτας δεν μπόρεσε να ελέγξει και ο Βέργος που ακολουθούσε σκόραρε.

Η Λαμία εξακολουθούσε να έχει τον έλεγχο και ο ΠΑΣ Γιάννινα μετά το 25' έκανε μερικές προσπάθειες, χωρίς όμως να απειλείσει σημαντικά την αντίπαλη εστία. Οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους πριν από το φινάλε του πρώτου μέρους, όταν, μετά από εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά, ο Βέργος πήδηξε, πήρε την κεφαλιά και έκανε το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος την κατοχή της μπάλας είχε ο ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες στο 53ο λεπτό εξαιτίας της αποβολής του Ντε Βινσέντι με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 67ο λεπτό υπήρξε μία πεντάλεπτη διακοπή εξαιτίας προβλήματος με τη λειτουργία του VAR, ενώ μετά την επανέναρξη του παιχνιδιού ο ΠΑΣ Γιάννινα εξακολουθούσε να προσπαθεί να μειώσει το σκορ και είχε μια καλή στιγμή με σουτ του Μορέιρα στο 75', όμως η ομάδα της Φθιώτιδας μπόρεσε να προστατεύσει το προβάδισμά της και να πανηγυρίσει μία σπουδαία νίκη στη μάχη που δίνει.

Λαμία: Γκαραβέλης, Σιμόν, Παπαδόπουλος, Τζανετόποτλος, Αμπάντα, Μαρτίνεθ, Τζανδάρης, Νούνιες, Ντε Βινσέντι, Τσιλούλης, Βέργος

ΠΑΣ Γιάννινα: Τσιντώτας, Τσάβος, Μπακαδήμας, Εραμούσπε, Πήλιος, Τζίμας, Λιάσος, Τζίνο, Μορέιρα, Ριένστρα, Μπάλαν.

Δείτε επίσης