Σπορ

Παναθηναϊκός: Η αυταπάρνηση του Ιωαννίδη που έπαιξε με ένεση κόντρα στην ΑΕΚ

Ο 23χρονος επιθετικός είχε δεχθεί μία κλωτσιά στο καλάμι στο ματς με τους Περιστεριώτες, του δημιούργησε οίδημα που εξελίχθηκε σε μεγάλο αιμάτωμα

Παναθηναϊκός: Η αυταπάρνηση του Ιωαννίδη που έπαιξε  με ένεση κόντρα στην ΑΕΚ
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Με τραυματισμό που «κουβαλούσε» από τον αγώνα της 12ης Απριλίου με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου) και «σφίγγοντας» τα δόντια αγωνίστηκε ο Φώτης Ιωαννίδης στον κυριακάτικο (19/3) αγώνα με την ΑΕΚ στην «OPAP Arena» στην πρεμιέρα των play off της Super League.

Ο 23χρονος επιθετικός είχε δεχθεί μία κλωτσιά στο καλάμι στο ματς με τους Περιστεριώτες. Αυτό του δημιούργησε ένα οίδημα που εξελίχθηκε σε μεγάλο αιμάτωμα, δημιουργώντας του αφόρητους πόνους.

Είναι χαρακτηριστικό, πως κατά τη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας χρειάστηκε να κάνει 5 ενέσεις για να ακολουθεί τις προπονήσεις, μένοντας σε πιο συντηρητικό πρόγραμμα για 2-3 μέρες. Δεδομένου και του προβλήματος που υπήρχε με τον Σπόραρ, ο οποίος αισθάνθηκε νέες ενοχλήσεις στον προσαγωγό το πρωί του Σαββάτου (18/3), ο Ιωαννίδης μίλησε με το τεχνικό τιμ, τόνισε πως θα είναι διαθέσιμος.

Έκανε άλλη μία ένεση πριν το ματς με την ΑΕΚ για να αντέξει στον πόνο και αγωνίστηκε κανονικά στο παιχνίδι, δείχνοντας τεράστια αυταπάρνηση, ως το 80ό λεπτό -όταν κι αντικαταστάθηκε- έχοντας δώσει πολλές «μάχες» μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Δείτε επίσης