Σπορ

Μέσι: Φυγαδεύτηκε από εστιατόριο να γλιτώσει απο την φρενίτιδα εκατοντάδων οπαδών

Ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν βρέθηκε σε εστιατόριο στο Παλέρμο, κοντά στο Μπουένος Άιρες, προκειμένου να δειπνήσει με την οικογένειά του

Μέσι: Φυγαδεύτηκε από εστιατόριο να γλιτώσει απο την φρενίτιδα εκατοντάδων οπαδών
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ο Λίονελ Μάσι, Παγκόσμιος Πρωταθλητής με την Αργεντινή στα γήπεδα του Κατάρ τον περασμένο Δεκέμβριο επέστρεψε στη χώρα του , ελέω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων και της διακοπής της Ligue 1 και προκάλεσε πανικό.

Ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν βρέθηκε σε εστιατόριο στο Παλέρμο, κοντά στο Μπουένος Άιρες, προκειμένου να δειπνήσει με την οικογένειά του.

Η παρουσία του έγινε αμέσως γνωστή μέσω των social media και έπειτα από λίγα λεπτά, εκατοντάδες οπαδοί έδωσαν ραντεβού έξω από το εστιατόριο, προκειμένου να τον αποθεώσουν.

Μάλιστα, το πλήθος τραγούδησε για αρκετή ώρα το «Muchachos», το διάσημο τραγούδι που αφιερώθηκε κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην Αργεντινή.

Τελικά, ο Λιονέλ Μέσι βγήκε στο μπαλκόνι του εστιατορίου και χαιρέτησε τους θαυμαστές του, ενώ αναγκάστηκε να φυγαδευτεί από την υπηρεσία ασφαλείας του, ούτως ώστε να επιστρέψει στο αυτοκίνητό του και να αποχωρήσει από το σημείο.

Δείτε επίσης